Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FCSB l-a găsit pe MAGICIANUL pe care Gigi Becali îl căuta din 2015! Transfer OFICIAL: spectacolul revine la echipă

VIDEO FCSB l-a găsit pe MAGICIANUL pe care Gigi Becali îl căuta din 2015! Transfer OFICIAL: spectacolul revine la echipă

Superliga

Comentarii

Preşedintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, aşteaptă cu sufletul la gură decizia lui Gigi Becali şi a staff-ului FCSB în privinţa lui Darius Olaru. Finanţatorul vicecampioanei României înclină mai mult spre un împrumut la mijlocaşului la Gaz Metan, dar decizia nu e definitivă.

Darius Olaru, pus pe hold de Gigi Becali

Fotbalistul crescut de Gaz Metan Mediaş a fost cumpărat în vara lui 2018 de FCSB în schimbul a 600.000 de euro, dar "aglomeraţia" de la mijlocul terenului i-a făcut pe vicecampioni să-l lase pe mijlocaş până în această iarnă la Mediaş. Deşi venirea sa sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă era programată în această iarnă, vicecampionii se gândesc să-l mai ţină pe Olaru la Gaz Metan până la vara anului 2019.  

Helmuth Duckadam îl aşteaptă pe Darius Olaru la FCSB şi l-a descris ca fiind un fotbalist care creează faze de joc, un tip de jucător pe care Gigi Becali l-a căutat încă de la plecarea lui Lucian Sânmărtean, în 2015: "Sigur, un jucător întotdeauna e binevenit. Acum să vedem ce se va hotărî, cei care hotărăsc în privinţa lui Olaru sau nu. Cu siguranţă l-aş lua, dacă ar fi după mine. Da, l-aş lua, pentru că este un jucător care creează foarte multe faze, un jucător foarte bun care cred că ne-ar fi util", a declarat Duckadam pentru Telekom Sport. 

  •  Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Florin Tănase şi Olimpiu Moruţan sunt fotbaliştii aflaţi pe acelaşi post cu Darius Olaru
  • 3 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Olaru în acest sezon. 

Pe ce posturi poate transfera FCSB

Vicecampioana României caută întăriri în această iarnă, pentru a recupera punctele care o despart de Astra şi liderul CFR Cluj, iar Bogdan Argeş Vintilă se pare că a discutat cu Gigi Becali în privinţa posturilor care trebuie acoperite. 

Helmuth Duckadam a dezvăluit că FCSB caută doi fotbalişti, un fundaş central şi un atacant, post problematic, mai ales după plecările lui Juvhel Tsoumou şi Ioan Hora: "Cred că aş mai merge pe un fundaş central şi pe un vârf, dacă s-ar ivi această oportunitate de a găsi doi jucători de valoare pe aceste posturi",  a adăugat preşedintele de imagine al FCSB pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: darius olarufcsbhelmuth duckadamgigi becali 

viewscnt
Articole similare