Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Viitorul 2-0. Dică încheie anul la două puncte de CFR Cluj. Gnohere a fost eliminat în minutul 44

VIDEO | FCSB - Viitorul 2-0. Dică încheie anul la două puncte de CFR Cluj. Gnohere a fost eliminat în minutul 44

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige cu 2-0 în faţa unei echipe pe care nu o mai învinsese de trei meciuri şi se apropie la două puncte de liderul CFR. Viitorul poate pierde locul de play-ff, dacă Dinamo va câştiga meciul cu ACS Poli.

Finalul de an i-a adus FCSB-ului un adversar foarte dificil, în faţa căruia nu mai câştigase de 3 meciuri. În plus, Viitorul avea neapărată nevoie de victorie, pentru a nu ieşi din zona de play-off. Meciul a început spectaculos, cu un joc deschis şi câteva ocazii frumoase. Echilibrul s-a rupt însă în minutul 20. Dennis Man a fost la capătul unei pase de manual, tânărul mijlocaş şi-a întors adversarul şi a tras cu stângul la colţul scurt.

Viitorul a încercat egalarea, jucătorii lui Dică s-a apropiat şi ei periculos de poarta lui Tordai, însă scorul a rămas neschimbat. Dică a bifat totuşi pe lista accidentaţilor, după ce Pintilii a acuzat mari probleme la gamba dreaptă. Gnohere a ieşit în evidenţă în minutul 44, dar nu cu vreo realizare deosebită. Într-un meleu provocat de o ciocnire între Popescu şi Ganea, atacantul francez l-a împins pe Ţucudean, atacantul Viitorului a accentuat lovitura şi Colţescu l-a eliminat pe Gnohere.

În partea a doua, Viitorul a presat constant, în încercarea de a egala. FCSB s-a mulţumit să-şi încerce şansele pe contraatac. Dică a numărat încă un accidentat, Ovidiu Popescu, înlocuit cu Junior Morais. Campioana a tot încercat poarta apărată de Niţă, dar Hagi a fost trădat de Tordai. În minutul 65, tânărul portar a scăpat din mâini o centrare simplă din corner, Momcilovic i-a mulţumit şi a împins mingea în plasă.



Viitorul a continuat să atace, însă fără prea mare succes. Apărarea FCSB-ului a rezistat şi Nicolae Dică s-a bucurat pentru o nouă victorie importantă.


Min. 90+4 Fluier final, FCSB reuşeşte să câştige, deşi a jucat în 10 oameni încă din minutul 44.


Min. 85 Ţucudean este avertizat după o intrare energică la Morais


Min. 78 Viitorul atacă intens, dar apărarea FCSB-ului reuşeşte să reziste.


Min. 65 GOL FCSB! Centare din corner, portarul Tordai prinde, dar scapă mingea din mâini. Momcilovic era lângă el şi fundaşul FCSB-ului a împins balonul în poartă.


Min. 54 Ocazie uriaşă pentru Viitorul. Ganea a nimerit transversala cu un şut din unghi.


Min. 50 Şut foarte bun tras de Eric, de la 18 metri. Niţă reuşeşte să scoată cu un reflex superb.


Min. 49 Încă un accidentat la FCSB. Ovidiu Popescu are şi el probleme medicale şi a fost înlocuit cu Junior Morais.


Min. 46 A început repriza a doua. Avem încă o reluare de la faza în care Gnohere a fost eliminat.


Min. 45+3 S-a terminat prima parte.


Min. 44 Momente tensionate pe teren. Popescu şi Ganea s-au lovit cap în cap şi primul a rămas întins pe gazon. În mulţimea adunată acolo, Gnohere l-a împins pe Ţucudean, acesta a căzut şi Colţescu l-a eliminat pe atacantul FCSB-ului.


Min. 40 Hodorogea a încercat un şut de la 40 de metri, însă şutul a fost un dezastru total.


Min. 31 Eric reia periculos spre poartă. Niţă reuşeşte să reţină.


Min. 28 Emoţii pentru Dică. Pintilii acuză probleme la gambă după un duel cu un adversar. Pintilii este schimbat cu Ovidiu Popescu.


Min. 20 GOL FCSB! Dennis Man a deschis scorul după o acţiune personală superbă. Tânărul mijlocaş a întors un adversar în careu,  şi-a făcut mingea pe stângul şi a tras la colţul scurt.


Min. 13 Ocazie foarte mare pentru Viitorul. Nici Eric, nici Ţucudean n-au reuşit însă să trimită mingea pe poartă.


Min. 12 Gnohere trece frumos de un adversar, în partea stângă, centrează foarte bine pentru Tănase, care nu reuşeşte să trimită pe poartă.


Min. 10 Pintilii pasează pe culoare pentru Tănase, Tordai iese şi reţine din picioarele mijlocaşului lui FCSB


Min. 2 Primul şut la poartă. Dennis Man greşeşte o pasă şi trimite la Ţucudean. Atacantul Viitorului trage însă slab de la 25 de metri, pe jos, şi Niţă prinde fără probleme.


Min. 1 Fluier de start. Stadionul este aproape gol, sunt aproximativ 1.000 de suporteri în tribune. Viitorul este încurajată de un grupă de aproximativ 50 de persoane. Acoperişul a fost tras, din cauza condiţiilor meteo. În Bucureşti ninge abundent.


Echipele de start:

FCSB: Niţă - Enache, Larie, Nedelcu, Momcilovic - Filip, Pintilii - Dennis Man, Tănase, Coman - Gnohere
Rezerve: Vlad, Morais, Jorge, Achim, Golofca, Popescu, D. Benzar

VIITORUL: Tordai - Lopez, Hodorogea, Ţâru, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Ganea  - Chiţu, Ţucudean, Eric
Rezerve: Buzbuchi, Ghiţă, Horj, Băluţă, Ciobanu, Vână, Drăguş


Multă vreme s-a chinuit campioana României să ia puncte în duelurile cu FCSB. De ceva timp, situaţia s-a inversat. Viitorul are două victorii şi o remiză în precedentele trei dispute cu roş-albaştrii. Joacă excelent şi înaintea meciului de duminică, bifând opt succese în ultimele lor 11 partide oficiale. La FCSB e presiune, CFR luând un avans consistent în fruntea clasamentului, iar Dică nu-l mai poate controla pe Gigi Becali, care se implică tot mai mult în viaţa echipei.

LIVE VIDEO FCSB - Viitorul

”Întâlnim campioana României, o echipă care în acest moment este pe un drum bun, au avut rezultate pozitive, am avut meciul tur foarte greu, am şi pierdut acel meci, am făcut un joc slab. Vom întâlni o echipă tânără, ambiţioasă, cu o dorinţă mare de a câştiga, ştim foarte bine filozofia acelui club, îl cunosc foarte bine pe dl Hagi pt că am jucat acolo 2 ani şi jumătate. Avem două victorii în campionat, după eşecurile cu Astra şi cu Iaşi şi este important pentru noi să reuşim să terminăm cu un rezultat pozitiv, să terminăm pe locul 2, cu cât mai puţine puncte în spatele celor de la CFR.

Obiectivul nostru este câştigarea campionatului, în acest moment suntem pe locul doi, trebuie să reuşim să ajungem pe primul loc. Este normal ca eu şi jucătorii să fim motivaţi pentru acest joc, este ultimul joc al acestui an, ştiţi şi voi că ultima impresie contează şi este important să reuşim să facem un meci bun şi să câştigăm cele 3 puncte”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă de dinaintea meciului.

LIVE VIDEO FCSB - Viitorul

"Încercăm să câştigăm, suntem echipa campioană, venim ca şi campioni, avem experienţă, echipă foarte bună. FCSB e o echipă care marchează foarte multe goluri", a spus Gheorghe Hagi

"Este un meci foarte important, un meci mare, pe un stadion frumos şi avem nevoie de puncte. În ultimul an au cam fost victorii, sperăm să continuăm aşa, avem nevoie de puncte să încheiem anul foarte bine. În ultimul an nu ne-au bătut, am câştigat, am câştigat titlul, pentru noi a fost un an foarte bun, trebuie să îl incheiem foarte bine", a declarat Ţucudean

Afla mai multe despre: fcsb. viitorulliga 1nicolae dica 

viewscnt
Articole similare