Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Finala Halep - Siniakova a fost amânată din cauza ploii, dar Simona a scos la joc un copil din tribune

VIDEO | Finala Halep - Siniakova a fost amânată din cauza ploii, dar Simona a scos la joc un copil din tribune

Tenis

Comentarii

Simona Halep a schimbat, sâmbătă, câteva mingi cu un puşti, spectator în tribunele arenei centrale de la Shenzhen, aşteptând ca vremea să se îmbunătăţească şi să dispute finala turneului de categorie WTA International.

Pentru că nu prea putea să returneze mingea, copilul a primit sfaturi şi ajutor din partea antrenorului Simonei, Darren Cahill. Înainte, Halep şi Cahill au efectuat un uşor antrenament pe terenul ud.

Finala turneului de la Shenzhen, dintre Simona Halep, locul I WTA, şi sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 47 WTA şi cap de serie numărul 6, deţinătoarea trofeului, a fost amânată, din cauza ploii care cade în oraşul chinez.

Organizatorii au amânat iniţial o oră meciul, până la 09.00, apoi până la 09.30, dar condiţiile meteo nu s-au îmbunătăţit. În acest moment a fost stabilită ora 10.45, pentru posibilul start al întâlnirii.

Halep şi Siniakova vor fi adversare şi în finala de dublu, care va avea loc după cea de simplu. Perechea cehă Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cap de serie numărul 1, va întâlni în ultimul act echipa Simona Halep/Irina Begu.

Afla mai multe despre: tenis femininwtasimona halep,  

viewscnt
Articole similare