Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican a făcut din nou spectacol după meci! ”Mereu am două roşii când mă arbitrează el! Vreau să le transmit ceva jucătorilor mei”

VIDEO | Flavius Stoican a făcut din nou spectacol după meci! ”Mereu am două roşii când mă arbitrează el! Vreau să le transmit ceva jucătorilor mei”

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican s-a arătat dezamăgit de modul în care echipa sa s-a comportat la meciul cu Dinamo, dar şi de prestaţia lui Sebastian Colţescu.

”Trică mi-a zis că i s-a făcut rău şi că d-asta a plecat de pe teren. Acum nu ştiu ce să zic, el asta mi-a zis. A fost un meci urât, noi ne-am aşteptat să preia ei iniţiativă, ei se aşteptau s-o luăm noi şi tot aşa.

Apoi în repriza a doua vine acel penalty, după eliminarea. Maniera asta de arbitraj este incredibilă! Colţescu m-a mai arbitrat şi când eram la Pandurii, tot două roşii mi-a dat şi acolo. Dar el o fi acoperit de regulament, e suveran, ce să-i facem?!

Ne doream măcar un punct, dar aşa se întâmplă când o echipă e împinsă puţin de la spate. Poate n-ar trebui să mai vorbim noi de obiective măreţe, că imediat cum vorbim se întâmplă lucruri de genul ăsta şi vine omul în negru şi ne linişteşte.

Vreau să le transmit un mesaj jucătorilor mei prin intermediul dumneavoastră. Să ştie că atunci când intră pe teren trebuie să se gândească să rămână cu tricoul ăla pe ei mereu, să mănânce pământul. Asta vreau să le spun. Nu să intre cu atitudinea de azi”, a spus Stoican la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stoicandinamopoli iasi 

viewscnt
Articole similare