Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican, criză de nervi la TV după meciul cu CFR: "Arbitrul făcea caterincă cu Camora!"

VIDEO | Flavius Stoican, criză de nervi la TV după meciul cu CFR: "Arbitrul făcea caterincă cu Camora!"

Superliga

Comentarii

Cei de la CSM Poli Iaşi acuză că arbitrul George Rădulescu i-a împins de la spate pe jucătorii lui Dan Petrescu. CFR Cluj - CSM Poli Iaşi s-a terminat 1-0, într-un meci marcat de mai multe decizii controversate.

CFR Cluj a reuşit să obţină prima victorie după trei etape consecutive în care nu reuşise să înscrie. Însă golul marcat de Ciprian Deac, în minutul 62, a fost aprig criticat de CSM Poli Iaşi şi Flavius Stoican a vrut să scoată echipa de pe teren şi a fost eliminat. Înainte de gol, centralul George Rădulescu a acordat un aut pentru CFR Cluj, deşi ieşenii susţin că ei ar fi trebuit să arunce de la margine.

Antrenorul lui CSM Poli Iaşi a izbucnit la finalul meciului. Flavius Stoican spune că George Rădulescu a arătat că n-are personalitate în momentul în care a fluierat aut pentru CSM Iaşi, dar a întors faza după ce clujenii au protestat. A fost faza din care s-a înscris unicul gol:

”Ştiam că o să fie un meci greu, ştiam că o să avem de un joc dificil. Ştiam sau bănuiam că există posibilitatea să fim arbitraţi incorect. Noi am avut aut, am văzut de pe banca de rezerve, el (n.r. arbitrul) a văzut, a dat pentru noi, dar apoi a dat invers pentru că a cedat presiunii. Când faci aşa, eşti un arbitru moale. Asta este enervant. Dacă ne băteau din faza aia cu Omrani (n.r. a tras în bară), era altceva.

Mi se pare strigător la cer să-l mai văd pe acest băiat că ne arbitrează. Au avut ocazii, au controlat meciul, dar am avut şi noi ocazii. Mai vorbim despre obiective? Despre principii? Despre ţeluri? Arată aut de la margine, ne dă aut, dar apoi întoarce decizia. El făcea caterincă cu Camora. Vă arăt imagini dacă vreţi. Ne-am pregătit şi înainte de meci, ne-am făcut şi tricouri cu ”Vrem arbitraj corect”
, dar nu am mai apucat să ni le punem, nervii au fost prea mari”, a declarat Flavius Stoican la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul lui CSM Iaşi spune că speră în continuare în calificarea în play-off. Pentru ieşeni, urmează meciul cu FCSB, dar Stoican va fi suspendat ca urmare a eliminării din meciul cu CFR Cluj: ”Credem în continuare în obiectivul nostru (n.r. calificarea în play-off), deşi este greu de atins. Încă avem şanse. Sper să avem un arbitraj corect măcar cu Steaua, că nu mai pot. Dacă nu, intru pe teren, nu ştiu ce fac, că nu mai pot”.

Narcis Bădic este şi el în asentimentul antrenorului său. Jucătorul lui CSM Poli Iaşi spune că George Rădulescu i-a împins pe clujeni de la spate: ”Domnul Stoican nu a fost de acord cu acel aut. Şi eu cred că acel aut a fost pentru noi, arbitrul a întors faza. Dar nu cred că noi am pierdut din această cauză. Arbitrul i-a împins uşor de la spate, prea multe faulturi a fluierat. După declaraţiile celor de la Cluj ne aşteptam să fie împinşi de la spate. Contează mult această pauză şi sunt sigur că vom arăta altfel în meciul cu Steaua. Sunt sigur că vom avea parte de un arbitraj OK”, a declarat Narcis Bădic

 

Afla mai multe despre: narcis badiccsm poli iasinarcis badic 

viewscnt
Articole similare