Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Popescu a fost audiat la DIICOT! Fostul fotbalist a stat patru ore în faţa procurorilor

VIDEO | Gabi Popescu a fost audiat la DIICOT! Fostul fotbalist a stat patru ore în faţa procurorilor

Diverse

Comentarii

Gabi Popescu, fostul fotbalist al celor de la Universitatea Craiova sau Dinamo Bucureşti, a fost din nou audiat la DIICOT. Dosarul nu are legătură cu fotbalul, ci priveşte o societate comercială la care a fost acţionar

Popescu a stat patru ore în faţa procurorilor, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut, pentru a lămuri situaţia unei plângeri făcută de unul dintre acţionarii firmei CONBAN SA, intrată în insolvenţă.

Judecătorul care a decis ca societatea la care Popescu era acţionar să intre insolvenţă este Mircea Moldovan, condamnat la 22 de ani de închisoare! Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au precizat în martie 2015 că era necesară condamnarea lui Moldovan, pentru că acesta lua decizii în dosare de insolvenţă în funcţie de banii pe care îi primea.

Judecătorul Mircea Moldovan este cel care a deschis în mod ilegal şi insolvenţa clubului de fotbal Oţelul Galaţi, în contextul în care societatea se afla pe profit, iar apoi nu a mai lăsat dosarul la arhiva instanţei, de teamă să nu afle presa despre această situaţie, susţin procurorii anticorupţie, după cum a scris Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: gabi popescudiicotaudiere,  

viewscnt
Articole similare