Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO GENIAL | De ce a început Hagi să râdă când a aflat cu cine a jucat România la CM handbal: "Vedeţi că ştiu şi asta? Nu mă prindeţi cu nimic!"

VIDEO GENIAL | De ce a început Hagi să râdă când a aflat cu cine a jucat România la CM handbal: "Vedeţi că ştiu şi asta? Nu mă prindeţi cu nimic!"

CM Handbal

Comentarii

Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania se vede EXCLUSIV pe Telekom Sport şi www.telekomsport.ro.

Gheorghe Hagi e atent la performanţele fetelor din Germania, însă aşteaptă meciurile cu adevărat importante pentru a se implica emoţional. Hagi a aflat de victoria obţinută de elevele lui Martin Ambros cu Paraguay, scor 29-17, după meciul cu CS U Craiova şi a avut o reacţie amuzantă.

"Cu cine au jucat? Cu sud-americani... (n.r. începe să râdă când aude Paraguay). Ăia au handbal? Ăia au handbal în Paraguay? Ne-am dus dracu'! Dacă şi ăia au ajuns... Păi ce, eram campioni! Noi trebuie să batem Suedia, Danemarca, Germania. Acolo trebuie să avem pretenţii! Să mergem să-i batem pe cei mai buni, pe francezi... Pe olandezi acum, că la fete e Olanda acum. Nu? Vezi că ştiu şi asta. Nu mă prindeţi cu nimic la sport...", a spus Hagi.

Naţionala Olandei a debutat cu o înfrângere la CM 2017, 22-24, în faţa Coreei de Sud. Selecţionata batavă a câştigat însă medaliile de argint la ultimele două turnee finale - CM 2015 şi CE 2016.

AZI: LIVE VIDEO România - Slovenia. Fetele noastre caută a doua victorie la Mondialul de handbal feminin

 

 

Afla mai multe despre: hagiromaniahandbal 

viewscnt
Articole similare