Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Genoa lui Ionuţ Radu a pierdut Derby della Lanterna. Atletico, victorie clară în Spania. Vezi AICI rezumatele meciurilor de sâmbătă

VIDEO | Genoa lui Ionuţ Radu a pierdut Derby della Lanterna. Atletico, victorie clară în Spania. Vezi AICI rezumatele meciurilor de sâmbătă
Comentarii

Derby della Lanterna, Genoa - Sampdoria, s-a jucat sâmbătă seară la Telekom Sport, iar din nefericire pentru Ionuţ Radu, echipa sa a pierdut. În Spania, Atletico Madrid a învins fără probleme pe Osasuna. Vezi mai jos rezumatele meciurile de sâmbătă din cele mai importante campionate din Europa.

REZUMATE BUNDESLIGA 

REZUMATE SERIE A 

Genaro Gattuso a debutat cu stângul pe banca lui Napoli. Parma a deschis scorul pe San Paolo prin marea speranţă Kulusevski. Suedezul de 19 ani a punctat pentru a patra oară în acest campionat. Milik a adus egalarea pentru Napoli în repriza secundă. Golul victoriei parmegianilor a venit de la Gervinho, care a dat lovitura în prelungiri şi a lăsat-o pe Napoli în afara locurilor de Europa.

Genoa a pierdut acasă derby della lanterna cu Sampdoria. La finalul unui meci închis, Gabbiadini, la prima atingere de balon, l-a învins pe Ionuţ Radu cu un şut frumos, iar Sampdoria a luat toate punctele. Genoa a rămas penultima în Serie A, cu doar 11 puncte în 16 etape.

REZUMATE LALIGA

Atletico a obínut prima victorie din La Liga, după trei meciuri fără succes. După o primă repriză fără goluri, Morata a deschis scorul în actul secund. Saul a risipit emoţiile cu un sfert de oră înainte de final, iar Atletico - Osasuna s-a încheiat 2-0.

Derby-ul basc dintre Bilbao şi Eibar s-a încheiat la egalitate. Portarul oaspeţilor a fost învins de două ori, dar ambele reuşite au fost anulate. În prelungirile primei reprize la golul lui Inigo Cordoba, şi în partea a doua la autogolul lui Correa. S-a terminat 0-0, iar Bilbao a pierdut locul de Europa League pe care se afla.

Real Sociedad şi Barcelona au oferit derby-ul aşteptat de toată lumea. Bascii au deschis scorul repede, după un penalty făcut de Busquets şi transformat de Oyarzabal. Golul egalizator al catalanilor a venit pe contraatac, din partea lui Griezmann, după o pasă a lui Suarez. Imediat după pauză, Messi a venit cu un asist pentru uruguayan, al cincilea din ultimele şase reuşite ale lui Suarez. Real Sociedad a revenit cu ajutorul lui Ter Stegen. Portarul catalanilor a gafat, iar suedezul Isak a închis tabela la 2-2, scor care o poate urca pe Real Madrid pe primul loc, dacă învinge la Valencia duminică seară.

Afla mai multe despre: serie abundesligalaligarezumate 

viewscnt
Articole similare