Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gest incredibil pentru un fotbalist care a jucat finala Europa League de la Bucureşti în 2012! Arbitrul nici nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat

VIDEO | Gest incredibil pentru un fotbalist care a jucat finala Europa League de la Bucureşti în 2012! Arbitrul nici nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat
Comentarii

Fernando Amorebieta a îmbrăcat tricoul lui Athletic Bilbao în ultimul act pierdut atunci de basci în faţa lui Atletico Madrid.

Venezueleanul care a mai jucat în carieră pentru Fulham, Middlesbrough, Gijon sau Independiente evoluează de la începutul acestui an pentru Cerro Porteno în Paraguay, echipă care se află pe podiumul campionatului din ţara sud-americană. În ultima etapă, trupa din capitala paraguayană a fost învinsă de rivala Olimpia Asuncion cu 4-2 iar nervii au fost întinşi la maximum în ambele tabere. Unul dintre cei care nu a putut digera înfrângerea a fost şi Amorebieta, ajuns la 34 de ani.

Provocat de un adversar Amorebieta a vrut să se răzbune fără să se gândească la consecinţe. Mai întâi l-a lovit cu capul pe paraguayanul Camacho pe care peste doar câteva secunde avea să îl şi muşte. Dacă prima infrancţiune nu a fost văzută de central, a doua s-a petrecut chiar sub ochii arbitrului care a scos imediat cartonaşul roşu. Doar că şi victima a avut parte de aceeaşi sancţiune disciplinară. Pentru fundaşul lui Cerro Porteno a fost a 10-a eliminare a carierei. 

Afla mai multe despre: amorebietacerro portenoeliminareparaguayfinala europa leaguebucureşti 

viewscnt
Articole similare