Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul copilăresc pentru care Florinel Coman ratează primul meci oficial din 2024: „Pare că vrea asta cu orice preţ!” | EXCLUSIV

VIDEO | Gestul copilăresc pentru care Florinel Coman ratează primul meci oficial din 2024: „Pare că vrea asta cu orice preţ!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat clar duelul cu Poli Iaşi, scor 3-1, în Superliga României.

Gestul copilăresc pentru care Florinel Coman va rata primul meci oficial din 2024: „Pare că vrea asta cu orice preţ!” | EXCLUSIV

Totuşi, FCSB are un motiv de dezamăgire după acest meci. În timp ce era în afara terenului şi astepta să reintre pe teren, Florinel Coman a lovit o minge care se îndrepta spre el, dar care era încă în teren. Astfel, arbitrul i-a acordat cartonaşul galben, al patrulea în total, motiv pentru care fotbalistul FCSB-ului nu va evolua în primul meci din 2024, cel împotriva formaţiei UTA Arad.

În direct la Orange Sport, gestul copilăresc al lui Florinel Coman a fost analizat de Basarab Panduru, Constantin Zotta şi Dan Udrea.

Constantin Zotta: „Eu nu cred că ştie regulamentul. Jocul se reia cu lovitură liberă, deci el loveşte mingea din terenul de joc. El nu avea voie să intre pe teren fără acordul arbitrului.”

Dan Udrea: „Nu cred că nu ştie regulamentul. E intenţionat. Ştie că asta voia să facă, chiar dă impresia că a vurt să ia galbenul. Pare că vrea asta cu orice preţ.”

Basarab Panduru: „Poate mai e un meci de Cupă şi noi nu ştim (n.r. ironic). Nu protestează, nu face nimic, chiar pare că a vrut să ia galbenul ăsta.”

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbpoli iasisuspendare 

viewscnt
Articole similare