Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi a uimit din nou! Fotbalistul său l-a sunat pe marele Rivaldo şi l-a lăudat: "Nu am văzut aşa ceva. Nu am fost la Barcelona, dar la Viitorul..."

VIDEO | Gică Hagi a uimit din nou! Fotbalistul său l-a sunat pe marele Rivaldo şi l-a lăudat: "Nu am văzut aşa ceva. Nu am fost la Barcelona, dar la Viitorul..."

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul Viitorului, Rivaldinho, a rămas impresionat de ce a găsit la Viitorul, odată cu transferul. Atacantul brazilian a vorbit inclusiv cu tatăl său, marele Rivaldo, căruia i-a povestit despre academia clădită de Gică Hagi.

Rivaldinho a ajuns la Viitorul în ianuarie 2019, iar în acest sezon a reuşit să devină unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei. Brazilianul a marcat de şase ori, a dat patre pase decisive şi nu ratează nicio ocazie pentru a-i mulţumi lui Hagi. 

În plus, brazilianul a avut şi un mesaj pentru contestatari: "Când ratează Rivaldinho, e băiatul lui Rivaldo, când ratează altcineva mai rău, ok, a ratat. Când mă culc să am mintea liniştită că mi-am făcut treaba, că nu depind de nimeni, să mă antrenez cum trebuie, să fac ce trebuie, ce îmi zic antrenorii şi să încerc să evoluez în fiecare zi, să fiu mai bun. 

Am fost impresionat de academia domnului Hagi. Eu i-am zis când am ajuns  'Tata, sincer nu am văzut aşa ceva. Nu am fost la Barcelona la baza nouă, dar baza Viitorului e foarte bună'. Tata era foarte fericit că e o bază din asta în România, care creşte copii", a declarat Rivaldinho. 

"Ştiam că cel mai mare fotbalist din România. Tata mi-a zis când am plecat la Dinamo... L-am întrebat şi pe el, a zis e o ţară bună, ţară mare, îl are pe Hagi care a fost un foarte mare jucător, cel mai bun jucător, era extraordinar. Când am vrut să vin la Viitorul, tata mi-a zis 'Tu ştii echipa, eu m-am uitat la meciuri când erai la Dinamo, au ieşit campioni, cred că e un pas bun pentru tine'. Eu sunt foarte fericit aici, dar dacă rămân, dacă plec, nu ştiu nimic. Îmi doresc doar să îmi fac treaba, să am contract, să îmi termin contractul, sunt fericit aici. Sper să ajut echipa să intrăm în play off şi să terminăm sezonul foarte bine", a mai spus fiul lui Rivaldo.  

Gheorghe Hagi a înfiinţat academia care îi poartă numele în 2009, iar în 2017 a devenit campion al României cu Viitorul. 

Afla mai multe despre: rivaldinhoviitorulrivaldogica hagiacademia gheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare