Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, din nou savuros: "Spiritul meu este să câştig, să fiu cel mai bun". A dezvăluit echipa din meciul cu Craiova

VIDEO | Gică Hagi, din nou savuros: "Spiritul meu este să câştig, să fiu cel mai bun". A dezvăluit echipa din meciul cu Craiova

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa se pregăteşte pentru prima manşă a semifinalei din Cupa României, pentru care se va deplasa pe "noul Oblemenco" pentru meciul cu U Craiova. La conferinţa dinaintea meciului, Hagi a fost din nou savuros când a vorbit despre viitorul său, dar a dezvăluit şi cu ce echipă va aborda meciul.

Gică Hagi a început să vorbească tot mai des despre o eventuală plecare de la Viitorul Constanţa şi chiar dacă se fereşte să rostească vreun nume, de un lucru este sigur: "Visez să antrenez echipe mari, visez să fie o echipă mare. Spiritul meu este să câştig, să fiu cel mai bun, să încerc să fiu cel mai bun, pentru că nimeni nu se naşte cel mai bun".

"Regele" a vorbit şi despre meciul de joi seară, care va fi în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00: "Mâine, cel mai în vârstă, cred că va fi născut în 1994. Ţîru, Calcan sunt în 1994. Restul sunt în 1998, 1999, 1995. Jucători tineri şi foarte tineri. Avem o echipă foarte tânără, am încredere în ea".

Craiova - Viitorul Constanţa, în semifinalele Cupei României, va fi joi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: gica hagiviitorul constantacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare