Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gigi Becali nu s-a mai putut abţine: ”Politicul te mai ajută ţâca-ţâca sau ţâra-ţâra” Ce l-a supărat pe patronul de la FCSB

VIDEO | Gigi Becali nu s-a mai putut abţine: ”Politicul te mai ajută ţâca-ţâca sau ţâra-ţâra” Ce l-a supărat pe patronul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat foc după arbitrajul lui Ovidiu Haţegan de la FCSB - Craiova. Patronul roş-albaştrilor a cerut arbitri străini la meciul cu CFR Cluj şi crede că politicul ar putea influenţa lupta la titlu în acest sezon.

Întrebat dacă are impresia că politicul se implică din nou în fotbal, Gigi Becali a recunoscut că se teme de anumite influenţe din afara sportului în acest final de sezon.

Politic se poate, dar trebuie să ai şi putere. Politicul te mai ajută ţâca-ţâca, te mai ajută ţâra-ţâra, te mai ajută arbitrul de margine, că acum se mai poate ajuta cu tuşerii, vezi Doamne mi-a zis în cască. Adică arbitrul mai poate. Haţegan poate să anuleze un gol, dar trebuie să poţi tu. Era CFR, dar era tare când o ajuta, când a câştigat politicul.

Ce să facă politicul? Păi poate să facă. Dar ce spuneam până acum? Îţi anulează Haţegan un gol? Dai alt gol. Îţi anulează încă unul, mai dai unul. Dacă eşti echipă mare. Şi am demonstrat că suntem echipă mare”, a spus Gigi Becali, la finalul meciului dintre FCSB şi Craiova.

FCSB a câştigat cu 3-2 partida cu Craiova şi continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: becalifcsbpoliticcfr 

viewscnt
Articole similare