Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Golgheter în absenţă. Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator al lui Real Madrid în 2018. Cifrele care le umilesc pe celelalte vedete "blancos"

VIDEO | Golgheter în absenţă. Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator al lui Real Madrid în 2018. Cifrele care le umilesc pe celelalte vedete "blancos"

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo a jucat ultima dată pentru Real Madrid în luna mai, dar, chiar şi aşa, a încheiat anul ca principal marcator al "galacticilor".

Ronaldo a marcat de 28 de ori pentru Real Madrid în primele cinci luni ale anului. După încheierea vacanţei de vară, a semnat cu Juventus, dar, la şase luni de la plecare, nimeni nu a reuşit să îl întreacă. S-a apropiat Gareth Bale, care a terminat la un singur gol în spatele portughezului, însă cele 27 de rueşite ale sale au venit în mai mult decât dublul meciurilor jucate de Ronaldo. Surprinde prezenţa fundaşului Sergio Ramos în top 5, dar căpitanul lui Real a devenit principalul executant de penalty-uri după plecarea lui Cristiano. Ramos a înscris în 2018 mai mult decât câţiva fotbalişti mult mai ofensivi şi excelent cotaţi: Asensio, Isco, Kroos sau Modric.

Marcatorii lui Real Madrid în 2018

1. Cristiano Ronaldo 28 de goluri în 22 de partide

2. Gareth Bale 27 de goluri în 48 de partide

3. Karim Benzema 18 goluri în 53 de partide

4. Sergio Ramos 10 goluri în 44 de partide

5. Marco Asensio 8 goluri în 54 de partide

Afla mai multe despre: cristiano ronaldogogheter201828 de goluritopreal madrid 

viewscnt
Articole similare