Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Greu de învins. Eroul medieşenilor, Răzvan Pleşca, a explicat secretul său de la penalty-uri

VIDEO | Greu de învins. Eroul medieşenilor, Răzvan Pleşca, a explicat secretul său de la penalty-uri

Fotbal intern

Comentarii

În minutul 90+1 al partidei dintre Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Craiova, portarul gazdelor, Răzvan Pleşca, i-a apărat lui Mitriţă un penalty şi a păstrat intactă tabela de marcaj.

"Cred că Mitriţă a ratat şi din cauza terenului foarte greu. Nu e vorba de modestie. Eu urmăresc toţi executanţii de penalty-uri. Chiar dacă apăr eu sau Greab, noi ne luăm informaţii înainte de meci. Eu ştiam că Mitriţă dă în dreapta, dar am avut şi puţin noroc. Nu a mai executat la fel de bine ca-n meciul cu Viitorul. Eu am început să mă pregătesc în momentul în care mi s-a zis că trebuie să intru. Nu am apărat de mult timp, nu aveam nici mănuşile cu mine, le aveam undeva în vestiar, le cer scuze celor de la Craiova că s-au enervat, dar chiar nu mă aşteptam să intru" , a declarat Răzvan Pleşca pentru Telekom Sport.

"Eu mă bucur pentru că am avut reacţie, chair şi-n ultimele 45 de secunde. Am reuşit să fim o echipă cu liniile mai apropiate, nu mai suntem echipa care face greşeli copilăreşti, luăm gol greu şi sperăm să ocupăm locul de baraj măcar până la finalul sezonlui regulat. În play-out, va fi alt campionat şi sperăm să beneficiem de înjumătăţirea punctelor" , a spus Cristi Pustai.

Afla mai multe despre: plescacraiovapustaigaz metanmediasliga 1mitrita 

viewscnt
Articole similare