Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Hagi, mulţumit de jucătorii săi: "Avem copii! Plec cu un gând bun, am trecut examenul"

VIDEO | Hagi, mulţumit de jucătorii săi: "Avem copii! Plec cu un gând bun, am trecut examenul"

Cupa României

Comentarii

Gheorghe Hagi, tehnicianul lui FC Viitorul, a analizat înfrângerea suferită de echipa sa cu FC Botoşani, scor 2-3, în optimile de finală ale Cupei României.

”Noi venim dintr-o academie bună. Sunt momente, oportunităţi în care eu trebuie să îmi testez tot ce am înăuntru, cu ce lucrăm.
 
Am venit convinşi că vom face un meci bun, am făcut un meci foarte bun, dar prea tineri unii dintre ei. Au venit acele greşeli când a venit probabil şi oboseala, concentrarea a scăzut şi au venit acele greşeli. În rest un meci foarte bun făcut de echipa noastră şi au arătat că au trecut testul şi au un viitor frumos.
 
Băieţii au făcut lucruri bune şi i-am felicitat. Mergem pe linia asta. Mulţi o să apară, o să-i vedeţi mult mai mult. Avem de unde să luăm, avem de unde să ne aprovizionăm şi e bine. Am făcut un joc bun complet puternic, dar puţin s-a văzut acea tinereţe”, a declarat Gheorhe Hagi la Telekom Sport.
 
Despre revenirea lui Grava: ”El se antrenează. Un juătorc cu talent. A arătat încă o dată că are talent. A făcut lucruri bune, dar încă e departe de a fi la nivel foarte mare.”

Afla mai multe despre: cupa romanieifc botosanifc viitorulhagi,  

viewscnt
Articole similare