Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep i-a făcut cadou lui Ion Ţiriac o super maşină personalizată: ”Poate să ia de 20 de ori mai mult pe ea!” Cât costă

VIDEO | Halep i-a făcut cadou lui Ion Ţiriac o super maşină personalizată: ”Poate să ia de 20 de ori mai mult pe ea!” Cât costă

Tenis

Comentarii

Azi începe şi Halep aventura pe tabloul de simplu. Intră în turul 2 contra rusoaicei Pavlyucenkova. Va fi a 8-a întâlnire dintre cele două - pe precedentele 7 le-a câştigat Simona. Până atunci, Halep i-a completat colecţia lui Ion Ţiriac cu un Porsche în valoare de 110.000 de dolari.

Halep are de apărat 350 de  puncte la Rogers Cup, pentru că anul trecut la competiţia care s-a desfăşurat la Toronto, a ajuns până în semifinale. Halep a fost câştigătoare la Rogers Cup, în 2016, la Montreal.  În România, cea mai scumpă maşină a Simonei e la expoziţie - la cea a lui Ţiriac. 110.000 de dolari costă bolidul pe care Halep l-a primit anul trecut la turneul de la Stuttgart.

”Deci, mâine dimineaţă, dacă ea vrea să o vândă, cred că poate să ia pe ea de 10 ori, de 20 de ori cât face maşina dacă o găseşti în vitrină, undeva. Ar fi o idee să o liciteze pentru o operă de binefacere, cândva sau pentru fundaţie”, spune Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: simona halepion tiriacporschetenis 

viewscnt
Articole similare