Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halep, Ţiriac, Năstase şi alţi mari jucători de tenis luptă pentru Arenele BNR. Cele mai importante declaraţii

VIDEO | Halep, Ţiriac, Năstase şi alţi mari jucători de tenis luptă pentru Arenele BNR. Cele mai importante declaraţii

Tenis

Comentarii

Baza sportivă din Controceni rămâne o problemă mare a tenisului românesc. Ion Ţiriac cere sprijinul autorităţilor pentru a putea redeschide cât mai repede Arena Centrală.

Foşti şi actuali jucători de tenis din România au semnat o petiţie prin care cer autorităţilor să clarifice situaţia arenelor BNR. Ţiriac susţine cu acte că Banca Naţională ar avea doar drept de administrare al complexului.

  • Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Andrei Pavel, Simona Halep, Irina Begu, Horia Tecău, Florin Mergea, Adrian Ungur şi Marius Copil au semnat petiţia

Ţiriac nu cedează şi luptă pentru a readuce la Bucureşti turneul ATP din luna aprilie. În 2016 a fost ultima ediţie a competiţie. Din acest an, turneul a fost mutat la Budapesta: "30 de milioane de euro aduce României turneul de tenis. Nu am cerut niciodată niciun bani, nici de la Primărie, nici de la Ministerul Tineretului. Putem lua turneul înapoi până în decembrie, iar în 2019 putem face ceva să fie tot la Bucureşti. Toată lumea îmi spune că de ce nu fac un stadion. Păi, de ce să-l fac? Exact cum e Santiago Bernabeu în Madrid, cum e Roland Garros în Paris, aşa au fost şi aceste arene leagănul tenisului românesc".

Afla mai multe despre: simona halepilie nastaseion tiriacandrei pavelarenele bnrmadridroland garros 

viewscnt
Articole similare