Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | I-a decis Gigi Becali schimbările lui Dică la meciul cu Botoşani? Situaţia interpretabilă în care a fost surprins MM

VIDEO | I-a decis Gigi Becali schimbările lui Dică la meciul cu Botoşani? Situaţia interpretabilă în care a fost surprins MM

Superliga

Comentarii

O situaţie interpretabilă a avut loc în timpul meciului FC Botoşani - FCSB. În minutul 55, Mihai Stoica a primit un mesaj pe telefon. În minutul 57, Florinel Coman a intrat în locul lui Achim.

Cameramanii Telekom Sport au surprins un moment inedit în timpul partidei dintre FC Botoşani - FCSB. În minutul 55, în timp ce Marius Avram îi explica antrenorului FCSB-ului că-l va trimite în tribune dacă va mai protesta, Mihai Stoica a primit un mesaj pe telefonul mobil.

Interesant este ce s-a întâmplat mai departe. Coincindenţă sau nu, în minutul 57 Florinel Coman a fost chemat de la încălzire şi a fost trimis pe teren în locul lui Achim, jucător care nu este pe placul lui Gigi Becali, dar care a fost titular cu FC Botoşani.

Indiferent dacă schimbarea a fost decisă ”de sus” sau a fost ideea lui Dică, introducerea lui Florinel Coman a fost un succes. Tânărul mijlocaş venit de la Viitorul a construit faza din care Dennis Man a marcat golul de 2-0.

Afla mai multe despre: mihai stoicanicolae dicafcsbliga 1florinel coman 

viewscnt
Articole similare