Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO I-au cedat nervii lui Dică: "Doar la Steaua nu e niciun antrenor, peste tot sunt antrenori mari şi buni!"

VIDEO I-au cedat nervii lui Dică: "Doar la Steaua nu e niciun antrenor, peste tot sunt antrenori mari şi buni!"

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat pe locul 2 turul sezonului regulat, după o victorie clară la Braşov cu Sepsi, dar Nicolae Dică n-a mai suportat la finalul meciului şi a atacat pe toată lumea, trimiţând săgeţi către presa din România, dar şi către cei de la CFR Cluj, echipă pe care o consideră principala contracandidată la titlul de campioană.

"Totdeauna încercaţi să găsiţi numai partea negativă, mereu îmi puneţi nişte întrebări, aşa... E o întâmplare că am marcat patru goluri cu Mediaş şi cu Sepsi... E o întâmplare că am câştigat şi cu Lugano. S-au găsit multe persoane să ne critice chiar şi atunci când câştigăm. O să ne facem treaba şi o să ne îndeplinim obiectivele.

Toată lumea ne spunea la începutul campionatului că primim goluri foarte uşor, la fiecare meci luăm goluri, că suntem cea mai slabă apărare din campionat. Iată că acum suntem cea mai bună apărare din România şi nimeni nu mai scrie nimic. Mereu scoateţi lucrurile negative în evidenţă! După fiecare egal sau înfrângere eu sunt demis, sunt căutaţi alţi antrenori... În altă parte sunt antrenori buni, mari. Doar aici nu e niciun antrenor bun!", a spus Dică extrem de nervos.

Întrebat dacă nu cumva FCSB trebuia să aibă alte rezultate, ţinând cont de faptul că la echipă au ajuns cei mai buni jucători din fotbalul românesc, Dică i-a înţepat pe cei din Gruia: "Am cheltuit bani, dar am adus jucători de 19-20 de ani, jucători care pot deveni foarte buni. Deocamdată noi am adus jucători tineri, iar toată lumea face comparaţie cu CFR, care a transferat fotbalişti de 30 de ani, care au foarte multă experienţă, care au trofee câştigate. Noi avem încredere în tineri, alţii aduc jucători de peste 30 de ani".

Afla mai multe despre: nicolae dicascandaldeclaratiiproblemesteauacfr clujmediapresaproblemefcsb 

viewscnt
Articole similare