Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO I Barcelona câştigă greu la Lisabona după un gol mai mult decât ciudat!

VIDEO I Barcelona câştigă greu la Lisabona după un gol mai mult decât ciudat!galerie foto
Comentarii

Barcelona s-a impus la limită la Lisabona, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Coates, în proprie poartă. Confruntarea a fost arbitrată de o brigadă din România, condusă de Ovidiu Haţegan.

Ernesto Valverde n-are prea multe motive de bucurie, în ciuda faptului că echipa s-a a câştigat cu 1-0 partida cu Sporting. Catalanii au avut un joc modest, iar pe final chiar au fost dominaţi de Sporting. Chiar şi aşa, Barcelona rămâne pe primul loc al clasamentului, cu maximum de puncte după două etape.

 

Sporting - Barcelona 0-1 (Coates aut. 49)

* Min. 49.  GOOOOOOL BARCELONA! De fapt un autogol al lui Coates. Mingea a şters trei capete până să intre în poartă!

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI

Echipele de start:

Sporting CP:
Rui Patricio  - Coentrão, Mathieu, S. Coates, Piccini - Battaglia, Carvalho - Acuna, Fernandes, Martins  - Doumbia

Rezerve: Salin - Silva, Ruiz, Cesar, Petrovic, Dost, Figueiredo

FC Barcelona:
Marc-André ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Rakitic, Busquets, Roberto - Messi, Suarez, Iniesta

Rezerve: Cillessen - D. Suarez, Mascherano, Paulinho, Digne, Gomes, Vidal

Lionel Messi este în faţa istoriei pe Jose Alvalade. Argentinianul are 99 de goluri în UEFA Champions League şi în vizează pe cel jubiliar în faţa lui Sporting. Jorge Jesus i-a pregătit o surpriză argentinianului. Va fi marcat om la om de către compatriotul său Roberto Bataglia.

Antrenorul lusitanilor a observat că în weekend, cu Girona, Messi a avut o umbră pe tot terenul şi nu a reuşit să marcheze, aşa că vrea să procedeze la fel. Barcelona a rămas singura echipă dintr-un campionat important care are victorii pe linie în competiţia internă şi în grupele Ligii Campionilor.

În aceeaşi situaţie ar fi fost şi Sporting, numai că a remizat în weekend cu Moreirenso. Va fi un meci special pentru Andre Gomes şi Semedo, cei care au îmbrăcat tricoul Benficăi, iar acum vin din nou pe Alvalade ca adversari. 
  • Urmăriţi pagina Telekom Sport Romania pentru faze video şi transmisiuni LIVE din cele mai tari competiţii interne şi internaţionale

Afla mai multe despre: barcelonasportingovidiu hatehganlivelive videogoluriexclusivrezumatlivevideotelekomsportchampions leagueuefa champions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare