Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ia amenda, nu e amenda". Flavius Stoican continuă războiul cu oficialii echipei: "S-au încercat câteva alunecări înaintea partidei!"

VIDEO | "Ia amenda, nu e amenda". Flavius Stoican continuă războiul cu oficialii echipei: "S-au încercat câteva alunecări înaintea partidei!"

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a remizat, pe propriul teren, scor 1-1, cu Sepsi, şi a acumulat 18 puncte în Liga I. În acest moment, echipa pregătită de Flavius Stoican este la şase puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, ocupat chiar de Sepsi.

"Este important acest punct, este un punct acumulat, dar cel mai mult mă bucură jocul. Pe un frig pătrunzător, băieţii au alergat, şi-au dorit foarte mult, au avut o evoluţie foarte bună. La fel şi adversarii. A fost un joc foarte bun pe o asemenea vreme. Este o situaţia dificilă pentru noi, dar se poate întâmpla orice şi încă sperăm să prindem play-off-ul. Putem lega câteva victorii şi să urcăm acolo" , a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul ieşenilor a vorbit şi despre problemele financiare pe care le întâmpină echipa, dar şi despre neînţelegerile pe care le are cu şefii clubului.

"Important este ca analizele să le facem fiecare, cu toţii, şi apoi să discutăm. Dar şi în această atmosferă, care nu a fost propice performanţei, ceea ce s-a întâmplat zilele trecute, noi am reuşit să fim un grup unit, să ne vedem doar de antrenamente.

Am încercat să ţin jucătorii departe de acest scandal. Ce am avut de spus, am spus eu. S-au mai încercat şi înainte de această partidă nişte alunecări, uite amenda, nu e amenda! Mie nu îmi plac oamenii care nu îşi asumă nişte lucruri. Eu, când am luat o decizie, mi-o asum public. După aia încep alunecări de-astea, care nu sunt normale.

Iar oamenii care nu şi-o asumă, sunt neasumaţi, pentru mine... Îi dau deoparte şi îi las să gândească ce vor şi să facă ce vor. Gândul meu este să antrenez această echipă, până când lucrurile ies de sub control. Eu sper, am tot spus, vreau linişte. Atât!" , a continuat Flavius Stoican pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: flavius stoicaniasisepsiliga 1campionat 

viewscnt
Articole similare