Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iată de ce l-a chemat Contra pe Lobonţ la naţională. Ce făcea portarul în tribunele stadionului

VIDEO | Iată de ce l-a chemat Contra pe Lobonţ la naţională. Ce făcea portarul în tribunele stadionului
Comentarii

Cosmin Contra a surprins în momentul în care l-a convocat pe Bogdan Lobonţ la echipa naţională. Însă, portarul Romei nu a fost convocat pentru a le face concurenţă lui Tătăruşanu sau lui Pantilimon, ci pentru a-l ajuta pe selecţioner în pregătirea tactică a partidelor.

”Am nevoie de Lobonţ pentru a transmite ceea ce înseamnă echipa naţională jucătorilor tineri. Iniţial am vorbit cu Lobonţ să facă parte din staff-ul meu. Să fie liantul dintre jucători şi conducere. E un jucător care transmite foarte multe. Indiferent de ce antrenor a avut Roma, Lobonţ a rămas o piesă importantă. Totti chiar a spus cât de important este Lobonţ în vestiar”, declara Cosmin Contra pentru Telekom Sport în urmă cu o săptămână.

Iar totul a prins contur la meciul cu Kazahstan. Bogdan Lobonţ s-a aşezat în tribuna stadionului din Ploieşti, în sectorul rezervat jurnaliştilor, astfel încât să privească mai bine jocul naţionalei. Cu ochelarii pe ochi, cu foaie şi cu pix, ca un adevărat profesionist, Lobonţ a analizat fiecare fază şi şi-a luat notiţe în fiecare minut al partidei. În plus, în pauza partidei, a mers alături de Contra la vestiare pentru a-i împărtăşi primele impresii despre evoluţia tricolorilor.

Afla mai multe despre: bogdan lobontromaniakazahstanpreliminariicampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare