Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | În sfârşit, a reuşit să înscrie! Cum a marcat Florin Andone pentru Deportivo La Coruna

VIDEO | În sfârşit, a reuşit să înscrie! Cum a marcat Florin Andone pentru Deportivo La Coruna

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a reuşit să spargă gheaţa şi marcat din nou pentru Deportivo La Coruna. Atacantul român a fost rezervă cu Celta Vigo, însă a fost introdus când oaspeţii conduceau cu 2-0.

Ultima perioadă n-a fost foarte bună pentru Florin Andone. Internaţionalul român şi-a pierdut locul de titular după o perioadă destul de lungă în care n-a mai reuşit să înscrie. Andone a fost rezervă şi cu Celta Vigo, însă desfăşurarea scorului l-a împins pe antrenorul lui Deportivo La Coruna să-l introducă imediat după pauză, când Celta conducea cu 2-0.

Însă tot Celta Vigo a înscris, în minutul 53, prin Ispas. În minutul 59, Andone a ieşit însă la rampă. A fost o bâlbăială în careul lui Celta Vigo, mingea a fost respinsă la Andone, care a redus din diferenţă. Ultima dată când Andone înscrisese pentru Deportivo a fost într-un meci cu Getafe, jucat pe 30 septembrie 2017. cum poti castiga la pariuri

ponturi pariuri spania Celta Vigo a deschis scorul în minutul 5, prin Wass. Aspas a făcut 2-0 în minutul 40 şi tot el a dus scorul la 3-0, în minutul 53. Andone a redus din diferenţă în minutul 59. La Coruna - Celta Vigo s-a terminat 1-3.

 

Afla mai multe despre: florin andonedeportivo la corunacelta vigo 

viewscnt
Articole similare