Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Încă un egal pentru Viitorul în cantonamentul din Turcia I Mailson a marcat primul gol în tricoul campioanei României

VIDEO Încă un egal pentru Viitorul în cantonamentul din Turcia I Mailson a marcat primul gol în tricoul campioanei României

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a disputat, luni seară, a şasea partidă de verificare din cadrul cantonamentului de la Belek (Turcia). Campioana României a întâlnit echipa rusă FK Rostov, meciul încheindu-se la egalitate, scor 1-1 (1-0).

A fost un nou joc bun al constănţenilor în special în primele 45 de minute, când au dominat clar şi şi-au creat numeroase ocazii de a înscrie. De altfel, la prima ocazie a jocului, în min.13, s-a şi deschis scorul: după o acţiune începută de la Ianis Hagi, mingea a fost centrată în careu de Căpuşă, Chiţu a deviat cu capul până la Mailson, iar acesta a marcat, tot cu capul, primul gol în tricoul Viitorului.

În min.20, Chiţu ar fi putut înscrie şi el, dar nu l-a putut învinge pe portarul advers din situaţie de unu la unu, pentru ca în min.27 şutul lui Ganea de la aproximativ 23m să lovească bara porţii adverse. Tot Viitorul putea înscrie şi în min.35: I. Hagi a recuperat o minge pe partea stângă, i-a pasat în centrul careului lui Chiţu, acesta a prelungit până la Mailson, iar şutul olandezului a fost respins în bara transversală de portarul rus.

Ultimele două situaţii de gol ale primei reprize au aparţinut tot campioanei României. Mai întâi Chiţu a reluat cu capul peste poartă în min.43, din 6m, pentru ca în min.45 mingea trimisă cu călcâiul de I. Hagi de la 12m să treacă foarte puţin pe lângă poartă. Prima situaţie de gol la poarta lui Tordai a venit de abia în min.49, dar Cicâldău a replicat peste alte patru minute cu un şut de la 22m.

După o altă situaţie de gol a constănţenilor în min.56, Rostov a egalat în min.66, prin Ionov, care a reluat mingea cu capul, din doar 5m. Ruşii au mai avut o situaţie bună de a marca în min.69, dar scorul a rămas neschimbat până la final.

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai - Căpuşă, Ţîru, Hodorogea, Ganea - Cicâldău (73 Dumitrescu), Băluţă (79 Mladen), Vînă (73 De Nooijer) - Chiţu (73 Voduţ), I. Hagi (79 Casap), Mailson (46 Drăguş, 70 Măţan)

Afla mai multe despre: viitorulrostovamicalturciavideocantonament 

viewscnt
Articole similare