Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO INCREDIBIL | Ce a fost asta?! Cuadrado şi-a ieşit din fire şi a sărit la bătaie cu Bonucci, chiar pe teren. Imagini-şoc

VIDEO INCREDIBIL | Ce a fost asta?! Cuadrado şi-a ieşit din fire şi a sărit la bătaie cu Bonucci, chiar pe teren. Imagini-şoc

Juventus

Comentarii

Juan Cuadrado şi Leonardo Bonucci au fost implicaţi într-un conflict în timpul meciului pe care Juventus l-a pierdut, sâmbătă seară, pe terenul lui Lazio.

În minutul 69, Cuadrado a fost eliminat pentru un fault comis din postură de ultim apărător. Decizia arbitrului, luată cu ajutorul sistemului VAR, l-a înfuriat pe internaţionalul columbian, care, pentru moment, nu a vrut să părăsească terenul.

Prin urmare, Leonardo Bonucci a mers să îşi calmeze colegul şi a încercat să îl facă să iasă pe teren, dar Cuadrado şi-a ieşit din fire şi a început să îl bruscheze pe italian. Miralem Pjanic a intervenit, însă, prompt şi i-a despărţit pe cei doi.

Imaginile au făcut rapid înconjurul reţelelor de socializare, şocându-i pe fanii lui Juventus.

Lazio Roma a câştigat cu 3-1 duelul cu Juventus

Formaţia Lazio Roma, la care joacă Ştefan Radu, a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Juventus Torino, în etapa a XV-a a campionatului Italiei. Juventus, care a înregistrat primul eşec, ocupă locul doi în clasamentul Serie A (36 de puncte), iar Lazio este pe trei (33 de puncte).

 
Învingătorii au marcat prin Felipe ‘45+1, Milinkovic-Savic ’74 şi Caicedo ‘90+5. Pentru Juventus a marcat Cristiano Ronaldo, în minutul 25.

În minutul 70, de la Juventus a fost eliminat Cuadrado.

În minutul 79, Lazio a ratat un penalti prin Immobile.

Ştefan Radu a jucat pe toată durata partidei.

Alte rezultate din Serie A:

Atalanta – Verona 3-2

Au marcat: Malinovski ’44, Muriel ’64 (penalti), Djimsiti ‘90+3 / Di Carmine ’23, ‘57

În minutul 86, de la Verona a fost eliminat Dawidowicz.

Udinese – Napoli 1-1

Au marcat: Lasagna ’32 / Zielinski ‘69

Afla mai multe despre: cuadrado 

viewscnt
Articole similare