Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Întâlnire emoţionantă pentru Simona Halep cu un artist de clasă mondială: "A fost extraordinar să-l văd atât de aproape"

VIDEO | Întâlnire emoţionantă pentru Simona Halep cu un artist de clasă mondială: "A fost extraordinar să-l văd atât de aproape"galerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi antrenorul ei Darren Cahill au asistat, luni seară, la un concert caritabil susţinut de Andrea Bocelli, la Roma.

"A fost uimitor, îmi place foarte Andrea Bocelli şi a fost extraordinar să-l văd atât de aproape. Love in Portofino este melodia mea preferată", a spus Halep.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

"Remarcabilul Andrea Bocelli. A cântat pentru o audienţă privată la Internaţionalele Italiei, în faţa a 150 de norocoşi invitaţi, inclusiv câţiva jucători de tenis. Mulţumesc pentru invitaţie, Simona Halep. Uimitoare interpretare", a scris Cahill, pe Instagram.

La Foro Italico, Simona Halep va evolua, miercuri, în turul al doilea cu japoneza Naomi Osaka, locul 21 WTA. Halep a fost finalistă la ediţia precedentă, când a pierdut în ultimul act, cu 6-5, 5-7, 1-6, în faţa ucrainencei Elina Svitolina.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenissimona halepromaturneuandrea bocellidarren cahill 

viewscnt
Articole similare