Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Intervenţie divină în Liga 2! Antrenorul Astrei s-a rugat pentru un gol, iar acesta a venit, direct din lovitură liberă

VIDEO | Intervenţie divină în Liga 2! Antrenorul Astrei s-a rugat pentru un gol, iar acesta a venit, direct din lovitură liberăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Faza zilei a avut loc în Liga 2, la meciul dintre Astra şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Cu scorul la 0-0, antrenorul Florin Stângă s-a rugat pentru un gol, iar acesta a venit.

Intervenţie divină în Liga 2!

Florin Stângă şi jucătorul său, Robert Riza, au oferit faza zilei, în Liga 2. Cu scorul egal în ultimele minute ale partidei, Astra a obţinut o lovitură liberă în marginea careului advers. Ştiind că echipa sa are mare nevoie de victorie, giurgiuvenii având -5 puncte după depunctarea de 8 puncte din startul sezonului, Florin Stângă s-a rugat pentru un gol.

Iar acesta a venit. Riza a executat lovitura liberă şi a înscris, imparabil. Uşurarea de pe faţa antrenorului său a fost evindentă, iar tânărul jucător s-a bucurat imens de perla reuşită. Spre fericirea Astrei, scorul a rămas 1-0, iar fost campioană a României a reuşit să urce la -2 puncte.

VIDEO cu golul

Clasament Liga a II-a:

Afla mai multe despre: robert rizaastra giurgiuflorin stângăastra viitorul pandurii 

viewscnt
Articole similare