Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Israelienii au ajuns la Bucureşti. Primul lucru pe care l-au făcut imediat după aterizare. Măsuri de securitatea sporite

VIDEO | Israelienii au ajuns la Bucureşti. Primul lucru pe care l-au făcut imediat după aterizare. Măsuri de securitatea sporitegalerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

Echipa israeliana Beer Sheva a aterizat la la Bucurest in vederea returului cu Steaua pe care-l va sustine, joi, in Europa League. Pe toata perioada sederii lor in Romania , israelienii vor beneficia de o paza speciala din partea autoritatilor romane.

Practic ei vor fi protejati 24 de ore din 24 din momentul in care au ajuns in tara. Este o practica internationala, ca orice delegatie de sportivi israelieni care se deplaseaza in afara tarii lor sa beneficieze de o protectie speciala din partea serviciilor de specialitate ale tarii pe care o viziteaza. Asa se va intampla si in Romania.

Interesant este că jucatorii lui Beer Sheva au venit complet nepregatiti pentru deplasarea de la Bucuresti. Obisnuiti cu temperaturile de aproximativ 30 de grade Celsius din ţara lor, acestia au coborat din avion imbracati in pantaloni scurti si tricou. În acest moment, in Capitala noastra sunt maximum 12 grade Celsius.

In schimb, au avut grija sa-si cumpere cat mai multe cartele pentru a putea sta pe internet. Cum Israel nu face parte din Uniunea Europeana, ar fi fost nevoiti sa plateasca sume considerabile ca sa utilizeze acest serviciu in Romania. 

Jucatorii de Cupa Davis au fost paziti inclusiv la hotel

Cand echipa de Cupa Davis a Israelului a jucat in Romania, la Sibiu, contra reprezentativei similare a Romaniei, delegatia israeliana a fost pazita in permanenta in holul hotelului in care a fost cazata. Nicio miscare a oaspetilor nu se facea fara informarea celor care-i pazeau. Chiar si iesirile in oras erau discret monitorizate. 

Afla mai multe despre: sriromaniaisraelhapoel beer shevafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare