Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Istvan Kovacs, în centrul unui scandal după Braga - AS Roma! Oficialul portughezilor l-a atacat: "Nici măcar in Sudan nu vezi asta. Incredibil"

VIDEO | Istvan Kovacs, în centrul unui scandal după Braga - AS Roma! Oficialul portughezilor l-a atacat: "Nici măcar in Sudan nu vezi asta. Incredibil"

UEFA Europa League

Comentarii

Istvan Kovacs se află în centru unui scandal în Europa, după ce nu a acordat un penalty clar Bragăi, în partida cu AS Roma, din Europa League.

Braga şi Roma s-au întâlnit în turul 16-ilor Champions League. Cu scorul 0-1, un fundaş al ”giallorossi” a doborât un adversar în careu, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a considerat intrarea ca fiind împotriva regulilor. Mai mult, patru minute mai târziu Braga a rămas în 10 oameni, lăsând un gust şi mai amar în gura gazdelor, după penalty-ul neacordat.

Arbitrul român nu a considerat intrarea lui Ibanez fault, dar nici VAR-ul nu l-a atenţionat să întoarcă faza. Formaţia portugheză a fost pe bună dreptate scandalizată şi o decizie de acest fel în competiţiile europene, când este prezent şi arbitrul video, nu are niciun sens.

Directorul de comunicăre al portughezilor a fost scandalizat de decizia arbitrului şi a folosit Twitter pentru a îşi împărtăşi nemulţumirea. ”Şi acest arbitraj abil din partea românului Istvan Kovacs în 16-imile Europa League? Nici măcar in Sudan nu vezi asta, să nu mai vorbim de o competiţie europeană! INCREDIBIL!", a spus Alexandre Carvalho, pe reţeaua de socializare.

Afla mai multe despre: bragaromaeuropa league 

viewscnt
Articole similare