Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jack Sock a câştigat turneul Masters de la Paris şi a obţinut ultimul bilet pentru Turneul Campionilor de la Londra

VIDEO | Jack Sock a câştigat turneul Masters de la Paris şi a obţinut ultimul bilet pentru Turneul Campionilor de la Londra

Tenis

Comentarii

Americanul Jack Sock a câştigat primul său titlu din carieră din categoria Masters şi a obţinut calificarea la Turneul Campionilor de la Londra.

Sock l-a învins în trei seturi pe sârbul Filio Krajinovic, în finala turneului de la Paris, scor 5-7, 6-4, 6-1. Graţie acestui succes, americanul în vârstă de 25 de ani a obţinut ultimul bilet disponibil pentru Turneul Campionilor, competiţie programată în perioada 12-19 noiembrie la Londra.

Sock, în vârstă de 25 de ani, este primul American care câştigă turneul de la Paris, după Andre Agassi, care s-a impus în 1999.

La Turneul Campionilor s-au calificat opt sportive din opt ţări diferite: spaniolul Rafael Nadal, elveţianul Roger Federer, germanul Alexander Zverev, bulgarul Grigor Dimitrov, belgianul David Goffin, austriacul Dominic Thiem, croatul Maric Cilic şi americanul Jack Sock.

 

Afla mai multe despre: tenisturneul campionilorjack sockparis 

viewscnt
Articole similare