Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Joaquin, un comediant veritabil. Căpitanul lui Betis, în rol de gospodină în timpul coronavirusului

VIDEO | Joaquin, un comediant veritabil. Căpitanul lui Betis, în rol de gospodină în timpul coronavirusului
Comentarii

Joaquin Sanchez este căpitanul lui Betis Sevilla şi este recunoscut în toată Spania pentru talentul său de a-i face pe ceilalţi să râdă.

Are aproape 39 de ani, iar după ce se va retrage din activitatea sportivă, cu siguranţă s-ar putea îndrepta către actorie. A demonstrat-o de mai multe ori, prin apariţii în spoturi publicitare sau materiale video ale clubului.

Însă în pauza cauzată de virusul COVID19, Joaquin a devenit un adevărat star în Spania, prin filmuleţele sale postate pe reţelele de socializare, care au strâns milioane de vizualizări. Cei mai mulţi au apreciat ideile lui Joaquin. În cele mai recente clipuri video, mijlocaşul ofensiv al lui Betis joacă rolul unei gospodine, pasionată de cântat. Iată mai jos ce a ieşit:

Soţia lui Joaquin este cea care a preluat rolul de cameraman şi dă undă verde pentru materialele care ajung către fani, scrie presa spaniolă.

De-a lungul timpului, Joaquin s-a remarcat prin ideile sale umoristice, care au prins la publicul larg. În acest fel şi-a dovedit abilităţile de imitator, de a improviza sau de a crea farse. Iată mai jos un calup cu momente devenite celebre în Spania:

Joaquin Sanchez este căpitanul lui Betis şi are peste 50 de meciuri la naţionala Spaniei. El a mai evoluat la Valencia, Malaga şi Fiorentina. Din 2015, Joaquin a revenit la alb-verzi, club la care s-a format şi unde este şi acţionar.

Afla mai multe despre: joaquin 

viewscnt
Articole similare