Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jupp Heynckes a început revirimentul la Bayern Munchen. Şi-a început mandatul pe banca bavarezilor cu o victorie

VIDEO | Jupp Heynckes a început revirimentul la Bayern Munchen. Şi-a început mandatul pe banca bavarezilor cu o victorie
Comentarii

Bayern Munchen a sărbătorit întoarcerea lui Heynckes cu o victorie categorică în faţa lui Freiburg, prima după o serie de trei meciuri fără succes. Coman, Thiago, Kimich şi Lewandowski, plus un autogol al lui Schuster au făcut ca tabela să arate 5 la 0 la final.

”Aş minţi dacă aş spune că nu a fost un moment special pentru mine. Să mă întorc după patru ani la Bayern şi în Bundesliga, nu m-aş fi gândit niciodată la aşa ceva”, a declarat Jupp Heynckes.

Ziua a continuat perfect pentru Bayern. Dortmund a suferit prima înfrângere a sezonului, 2-3 acasă cu Leipzig şi mai are doar două puncte avans în fruntea clasamentului. Ambele echipe au terminat meciul cu un om în minus.

Faza etapei din Bundesliga a venit de la Berlin. Fotbaliştii Herthei au îngenuncheat înaintea meciului cu Schalke, în semn de solidaritate cu jucătorii din fotbalul american, care protestează astfel de mai bine de un an împotriva discriminării rasiale din Statele Unite.

Afla mai multe despre: bayern munchenjupp heynckesdortmund,  

viewscnt
Articole similare