Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Juventus - Inter 2-0. Prea puternici! Juventus trece de Inter şi redevine lider

VIDEO | Juventus - Inter 2-0. Prea puternici! Juventus trece de Inter şi redevine lider

Serie A

Comentarii

Juventus a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus în derby-ul cu Inter

Juventus a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus în derby-ul cu Inter. Ramsey a deschis scorul la zece minute după pauză şi a bifat a treia sa reuşită în tricoul bianconerrilor. Introdus pe teren în actul secund, DYbala a înscris o bijuterie de gol. Juventus - Inter s-a încheiat 2 la 0, iar Bătrâna Doamnă are un avans de un punct faţă de Lazio şi nouă faţă de nerrazzuri.

LIVE VIDEO | Juventus - Inter 2-0

ECHIPELE DE START

  • Juventus: Szczesny - Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro - Ramsey, Bentancur, Matuidi - Diego Costa, Higuain, Cristiano Ronaldo
  • Inter: Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Candreva, Vecino, Brozovic, Barella, Young - Lukaku, Martinez

Min. 68: GOL Juventus! "Bătrâna doamnă" îşi măreşte avantajul printr-o execuţie superbă a lui Dybala. 

Min. 55: GOL Juventus! Ramsey a deschis scorul pe Allianz Stadium. 

Min. 1: A început partida. 


Juventus şi Inter sunt vecine de clasament în acest moment. Gazdele sunt pe locul secund, cu 60 de puncte, cu doar două mai puţine decât liderul Lazio, în timp ce oaspeţii sunt pe locul trei, cu 54 de puncte.

Serie A, dat peste cap de coronavirus

Oficialii Serie A au anunţat, după mai multe modificări, programul meciurilor care se vor disputa la finalul acestei săptămâni.

Partidele din etapa cu numărul 26, care nu s-au disputat în weekend-ul trecut, se vor juca la finalul acestei săptămâni, inclusiv derby-ul dintre Juventus şi Inter, care va fi duminică, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport.

Programul meciurilor din Serie A:

Duminică, 8 martie

  • Parma - SPAL 13:30
  • Milan - Genoa 16:00
  • Sampdoria - Verona 16:00
  • Udinese - Fiorentina 19:00
  • Juventus - Inter 21:45

Luni, 9 martie

  • Sassuolo - Brescia 19:30

Echipele care au jucat deja în etapa a 26-a vor sta la finalul săptămânii, urmând ca etapa care era programată în acest weekend să se joace peste o săptămână. Ca Serie A să se termine la data stabilită, 24 mai, urmează ca liga italiană să introducă o etapă intermediară în perioada 12-14 mai. 

În plus, Guvernul italian a decis, miercuri, ca toate evenimentele sportive care se desfăşoară în Italia până la 3 aprilie să aibă loc fără spectatori.

Astfel, conform unui decret, în toate regiunile Italiei, inclusiv în cele care încă nu au fost afectate de coronavirus, evenimentele sportive se vor desfăşura cu porţile închise.

Potrivit Football Italia, cluburile au responsabilitatea să facă în mod regulat teste pentru a se asigura că niciun sportiv şi niciun angajat nu este infectat cu Covid-19.

Italia este ţara europeană afectată cel mai mult de coronavirus

Afla mai multe despre: inter juventusjuventus interlive video juventus interlive stream juventus interserie a 

viewscnt
Articole similare