Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Kayserispor s-a calificat în sferturile Cupei Turciei. De Amorim a marcat la debut, Boldrin a înscris şi el

VIDEO | Kayserispor s-a calificat în sferturile Cupei Turciei. De Amorim a marcat la debut, Boldrin a înscris şi el

Stranieri

Comentarii

William de Amorim a marcat chiar la debutul său oficial pentru Kayseripor. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a fost folosit încă din primul minut al meciului cu Antalyaspor, din optimile Cupei Turciei.

UPDATE 18:55 Kayserispor s-a calificat în sferturile Cupei Turciei după ce a reuşit să câştige şi returul cu Antalyaspor, scor 2-0, în deplasare. Golurile au fost marcate de William De Amorim, în minutul 30 şi Fernando Boldrin, în minutul 80. Silviu Lung şi Săpunaru a fu fost rezerve.

În tur, echipa lui Marius Şumudică a câştigat cu 3-1.


UPDATE 18:42 Fernando Boldrin a reuşit şi el să înscrie. Fostul mijlocaş al Astrei şi FCSB-ului a făcut 2-0 în minutul 80, după ce a primit o pasă bună în careu.


Marius Şumudică susţine primul test din 2018. Kayserispor joacă la Antalyaspor, în optimile Cupei Turciei. Şumudică a decis să-l introducă încă din primul minut pe William De Amorim, jucător transferat în această iarnă de la FCSB. Mijlocaşul brazilian n-a dezamăgit. De Amorim a deschis scorul în minutul 30, cu o lovitură de cap, după ce a primit o centrare perfectă.

Silviu Lung şi Cristi Săpunaru, în timp ce Boldrin este titular.
 

Afla mai multe despre: kayserispormarius sumudicawilliam de amorim 

viewscnt
Articole similare