Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La Craiova este regulamentar. Oltenii joacă în 12 fiecare meci de pe teren propriu. La partida cu CFR a fost doborât un record

VIDEO | La Craiova este regulamentar. Oltenii joacă în 12 fiecare meci de pe teren propriu. La partida cu CFR a fost doborât un record

Superliga

Comentarii

CSU Craiova - CFR a devenit meciul cu cei mai mulţi spectatori din acest sezon de Liga I. Întâlnirea de pe Ion Oblemenco a depăşit cu câteva sute de fani asistenţa de la Steaua - Dinamo.

”Când jucam la Severin nu îmi imaginam că vom avea parte de aşa ceva. Iar toţi cei care îmi spuneau ce va fi aveau dreptate. O atmosferă incredibilă, mulţumim publicului, pentru că este un ambient special, iar eu şi jucătorii ne simţim ca într-o familie”, a declarat Devis Mangia la Telekom Sport.

”Dacă nu pui suflet, nu ai cum să reuşeşti la fotbal. Sunt foarte fericit că am câştigat acest meci în faţa unui stadion plin, 30 de mii de oameni, incredibil. Sunt bucuros”, a spus şi Băluţă la Telekom Sport.

Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost şi el impresionat de atmosfera de pe ”Ion Oblemenco”. ”Acesta va fi avantajul nr. 1 al Craiovei în play-off, pentru că acest public te poartă la victorie”, a zis Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1dan petrescubalutauniversitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare