Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO LA LIGA | Adversara CFR-ului din Europa League, victorie facilă pe teren propriu. Barca, zi dezastruoasă pe Mestalla

VIDEO LA LIGA | Adversara CFR-ului din Europa League, victorie facilă pe teren propriu. Barca, zi dezastruoasă pe Mestalla

La Liga

Comentarii

Adversara CFR-ului din Europa League, FC Sevilla a trecut fără probleme de Granada, în direct la Telekom Sport.

Barcelona a făcut un pas imens în spate în lupta pentru titlu. Campioana ultimelor două sezoane a pierdut primul meci din era Setien, pe Mestalla, contra Valenciei. Maxi Gomez a irosit o lovitură de la 11 metri în prima repriză, dar s-a revanşat în actul secund.

Prin şutul său deviat de Jordi Alba, Valencia a deschis scorul. Messi a şutat din toate poziţiile, dar l-a prins pe Domenech în zi de graţie. Acelaşi Maxi Gomez a înscris superb cu mai puţin de un sfert de oră înainte de final, iar Valencia - Barcelona s-a încheiat 2 la 0.

Sevilla a aniversat 130 de ani de la înfiinţare cu o victorie clară în faţa Granadei. Luuk De jong a deschis scorul cu al patrulea său gol din acest sezon. După doar trei minute, Granada a primit penalti. Arbitrul a întors însă decizia după analiza VAR.

Andaluzii au profitat şi au mai înscris o dată până la pauză. Nolito a fost marcator. 2-0 a fost şi scorul final, unul care a readus-o pe Sevilla la cinci puncte de Barcelona.

VIllarreal a obţinut o victorie dramatică pe terenul lui Alaves, care a sărbătorit 99 de ani de existenţă. Bacca a marcat în premieră în acest sezon din La Liga, după zece minute de joc. Cu zece minute înainte de final, Joselu a restabilit egalitatea, servit excelent de Lucas Perez.

Fernando Nino a dat lovitura, la două minute după ce a fost introdus pe teren. Puştiul de 19 ani i-a adus victoria lui Villarreal, la debutul său în La Liga.

Afla mai multe despre: sevillala liga 

viewscnt
Articole similare