Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | La pământ! FCSB pierde clar la Giurgiu, în faţa Astrei. Ioniţă şi Abang au marcat cele două goluri

VIDEO | La pământ! FCSB pierde clar la Giurgiu, în faţa Astrei. Ioniţă şi Abang au marcat cele două golurigalerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB pierde la Giurgiu, după un meci extrem de slab al elevilor lui Nicolae Dică. Astra s-a impus cu 2-0, după golurile marcate de Ioniţă şi Abang. Partida a fost umbrită de accidentarea extrem de gravă a lui Bogdan Planic. După această înfrângere, FCSB poate pierde contactul cu prima poziţie, întrucât CFR Cluj are meci uşor, luni, cu Sepsi.

Astra - FCSB 2-0 (Ioniţă 65, Abang 81)

Echipele de start:
Astra: Lazar - Belu, Bejan, Erico, Al. Stan - Dandea, Takayuki, Mrzljak, Balaure - Al. Ioniţă II - Abang
FCSB: Fl. Niţă - G. Enache, Planici, Larie, J. Morais - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

A fost a treia înfrângere la rând pentru FCSB, după cele cu CSM Poli Iaşi şi Viktoria Plzen.

Final!

Min 90+5. Stan vede cartonaşul roşu.

Min 81. GOOOOL Astra. Abang duce scorul la 2-0 pentru giurgiuveni. Totul a plecat de la faza excelentă făcută de Butean!

Min 73. Planic ţipă de durere după ce Niţă a căzut fix pe piciorul sârbului. Acesta nu mai poate continua partida. Se resimte şi Niţă, dar acesta poate continua. FCSB va juca în inferioritate, întrucât Dică a făcut toate schimbările! - VIDEO AICI

Min 74. Schimbare la FCSB: iese Gnohere şi intră Daniel Benzar.

Min 63. Enache face un fault grosolan în careu după ce l-a luat pe fulgi cu tot pe Ioniţă. Decarul Astrei execută impecabil lovitura de la 11 metri!

Min 60. Niţă reţine mingea trimisă de cu capul de Abang.

Min 52. Florinel Coman trimite primul şut pe poartă în acest meci, tocmai în minutul 52!

Min 47. Tănase intră în careu, pasează în faţa porţii, dar Budescu luftează.

Min 46. Schimbare la FCSB: Iese Nedelcu intră Florinel Coman.

Min 45. Prima repriză se încheie.

Min 24. Ioniţă încearcă un vole din afara careului, dar mingea se duce departe de poarta lui Niţă.

Min 21. Meciul ar un ritm slab, fără faze de poartă.

Min 14. Enache pătrunde în careu, pasează în centru, dar apărătorii din Giurgiu sunt atenţi.

Min 2. Budescu execută o lovitură liberă, dar gazdele resping mingea.

Min 1. A început meciul. Lumea puţină la Giurgiu. Meciul se joacă pe ceaţă.

În direct la Telekom Sport 1, Astra şi FCSB vor oferi un duel pe care foarte probabil în vom revedea în în play-off-ul acestei ediţii a Ligii 1.

Oamenii lui Dică vin după două înfrângeri consecutive şi speră să demostreze că meciurile făcute cu CSM Iaşi şi Viktoria Plzen au reprezntat simple accidente. Rămasă la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, vicecampioana nu-şi poate permite un nou pas greşit, în condiţiile în care trupa din Gruia are de disputat luni seară un meci accesbil pe teren propriu, cu Sepsi, şi s-ar putea distanţa la cinci puncte.

FCSB va avea însă în faţă o echipă extrem de motivată să-şi menţină locul de play-off. Astra e momentan pe locul 6, cu 28 de puncte, însă victoria obţinută de Dinamo cu CSM Iaşi, scor 2-1, pune presiune pe oamenii lui Edi Iordănescu.

  • VIDEO Golurile din Astra - FCSB se văd în timp real aici, pe www.telekomsport.ro

În ultimul meci disputat pe teren propriu, Astra a obţinut o remiză în faţa Craiovei, scor 2-2, golul egalizator venind într-un moment în care  giurgiuvenii jucau în inferioritate.

În tur, FCSB şi Astra au încheiat la egalitate, scor 1-1, golurile fiind marcate de Gnohere (64), respectiv Romario Moise (7).

În ultimul meci dintre Astra şi FCSB jucat la Giurgiu, în play-off-ul sezonului trecut, câştig au avut oaspeţii, scor 1-0, cu acelaşi Gnohere  marcator.

Astra - FCSB, LIVE VIDEO pe Telekom Sport. Declaraţiile antrenorilor

"Steaua are un statut de echipă din primăvara europeană. Sub nicio formă nu ne-am lăsat şi nu ne vom lăsa induşi în eroare de ultimele două jocuri. La Plzen s-a văzut că Steaua a arătat ca o echipă care are confortul calificării. Probabil este echipa cu cel mai mare număr de jucători care pot face diferenţa individual. În plus, dacă ne uităm pe lot, regăsim 6-7 jucători care în trecut au îmbrăcat tricoul Astrei, jucători care sunt obişnuiţi cu terenul, cu vestiarele, cu tot". Edward Iordănescu, antrenor Astra.

"Cei de la Astra au avut o atitudinea foarte bună când au jucat contra Stelei. Au jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţă. Au jucători cu viteză pe benzi, au şi agresivitate", Nicolae Dică, antrenor FCSB.

Astra - FCSB, cotele la pariuri

După 18 etape, cele două echipe sunt despărţite de 10 puncte în clasament, iar FCSB e văzută drept favorită de casele de pariuri. Trupa lui Nicolae Dică are o cotă de 2.00 pentru o victorie, în timp ce succesul Astrei are o cotă de 4,15. Cine mizează pe un egal între cele două combatante poate prinde o cotă de 3,20.

Golgheterul FCSB, Harlem Gnohere este fotbalistul cu cele mai mari şanse să înscrie la Giurgiu, conform bookmakerilor. Acesta are o cotă de 2,50 pentru un gol marcat în această seară, fiind urmat de Budescu (3,25). De la Astra, jucătorul cu cele mai mari şanse să marcheze în viziunea caselor de pariuri este Alexandru Ioniţă - cotă 4,00.

Afla mai multe despre: fcsbastralive videomeci 

viewscnt
Articole similare