Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lăsat acasă de Astra, Alexandru Ioniţă se antrenează singur prin parcuri. Aproape că a picat şi transferul la CFR Cluj

VIDEO | Lăsat acasă de Astra, Alexandru Ioniţă se antrenează singur prin parcuri. Aproape că a picat şi transferul la CFR Cluj

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Ioniţă a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Astra, iar acum a fost sărit din schemă de antrenorul Edward Iordănescu. Deşi giurgiuvenii au plecat deja în cantonamentul din Cipru, mijlocaşul de 23 de ani a fost lăsat acasă şi se pregăteşte singur până la reunirea echipei secunde.

Alexandru Ioniţă a început pregătirea de iarnă, deşi n-a prins lotul Astrei pentru cantonamentul din Cipru. Mijlocaşul se pregăteşte singur, în apropierea Arenei Naţionale.

Mijlocaşul va continua să se pregătească singur până pe 15 ianuarie, când se va alătura lotului de la Astra II. Iar asta după ce a picat şi transferul lui la CFR Cluj. Deşi liderul din Liga I a făcut o ofertă concretă pentru Ioniţă, conducerea Astrei a refuzat-o, iar ardelenii au cedat în cele din urmă.

”Îl vrem pe Ioniţă, dar acum e uşor ieşit din atenţia noastră, pentru că ce am putut noi oferi şi pretenţiile Astrei au fost la distanţă, iar realizarea transferului este în stand-by. Să vedem dacă vom rezolva zilele următoare. Avem un lot foarte bun şi ne descurcăm şi cu Ioniţă, şi fără el”, a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: alexandru ionitaastragiurgiucantonamentedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare