Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Laude de la portarul Generaţiei de Aur. Stelea despre Ionuţ Radu: ”Dacă a ajuns să apere în Italia e clar că este valoros”

VIDEO | Laude de la portarul Generaţiei de Aur. Stelea despre Ionuţ Radu: ”Dacă a ajuns să apere în Italia e clar că este valoros”

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu a fost titular în ultimele două runde din Italia şi a lăsat o impresie plăcută în poarta formaţiei pregătite de Davide Ballardini. Despre Radu a vorbit în exclusivitate al Telekom Sport şi unul dintre portarii de legendă din fotbalul românesc, Bogdan Stelea.

Căpitanul naţionalei de tineret Under 21 a României este lăudat şi de Bogdan Stelea, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului românesc.

Portarul Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, Stelea crede că decisiv în cariera lui Radu a fost pasul devreme făcut de către fotbalul din Italia: ”Din câte ştiu a plecat de copil în Italia. Asta a contat enorm pentru el, pentru că le-a oferit lor posibilitatea să-l crească, să îl vadă şi, cu siguranţă ştiu să o facă mai bine decât anumite echipe de la noi” spune Bogdan Stelea.

Portarul cu 91 de selecţii în tricoul echipei reprezentative a României este convins de calitatea goalkeeper-ului de la Genoa: ”Dacă a ajuns să apere acolo este clar că este valoros” a declarat Stelea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bogdan steleaionuţ raduechipa naţională 

viewscnt
Articole similare