Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Lazio a bifat o nouă victorie, Verona a scăpat printre degete victoria la Genova. Chiricheş, doar rezervă la Sassuolo!

VIDEO Lazio a bifat o nouă victorie, Verona a scăpat printre degete victoria la Genova. Chiricheş, doar rezervă la Sassuolo!

Serie A

Comentarii

Lazio a trecut de Sampdoria, sâmbătă, în Serie A. Remize în partidele Verona - Genoa şi Sassuolo - Bologna

Cu Chiricheş pe bancă, Sassuolo s-a trezit condusă de Bologna încă din minutul 17, după reuşita lui Soriano. Echipa lui De Zerbi a evoluat o oră cu om în plus. Hickey a văzut roşu direct pentru un fault criminal. Golul care a salvat un punct pentru Sassuolo a venit la şapte minute după revenirea de la cabine. Caputo a marcat pentru al treilea meci la rând şi a ajuns la cota zece în actuala stagiune.

Ştefan Radu a urmărit din tribune o nouă victorie a lui Lazio. Capitolinii au învins-o cu 1-0 pe Sampdoria şi au urcat pe loc de Liga Campionilor în Italia. Singurul gol al meciului a fost reuşit de Luis Alberto la jumătatea primei reprize. De ziua lui, Immobile îşi putea trece şi el numele pe lista marcatorilor, dar a ratat din poziţie ideală. S-a terminat 1-0, iar Sampdoria rămâne fără victorie pe Olimpico de 16 ani.

Verona a scăpat printre degete victoria la Genova, într-un meci pe care l-a controlat în totalitate. Pe Stadio Luigi Ferraris, Ilici a deschis scorul după numai un sfert de oră. Genoa a revenit imediat după ieşirea de la cabine. Introdus la pauză, Shomurodov a avut nevoie de mai puţin de trei minute pentru a înscrie. Verona a revenit în avantaj cu jumătate de oră înainte de final datorită lui Faraoni şi părea să se îndrepte spre a zecea victorie a sezonului. Genoa a dat lovitura însă în prelungiri. Badelj a salvat un punct cu prima sa reuşită în tricoul grifonilor.

Afla mai multe despre: lazioştefan raduchiricheş 

viewscnt
Articole similare