Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Lazio - AC Milan 3-0. Cu Ştefan Radu titular, Lazio a învins-o clar pe Milan. Trupa lui Pioli cade pe locul 5 în Serie A, iar Napoli profită

 VIDEO Lazio - AC Milan 3-0. Cu Ştefan Radu titular, Lazio a învins-o clar pe Milan. Trupa lui Pioli cade pe locul 5 în Serie A, iar Napoli profită

Serie A

Comentarii

Lazio a învins-o clar pe AC Milan, scor 3-0. ”Tucu” Correa a fost omul meciului, el marcând primele două goluri ale romanilor. Lazio a avut şi un gol anulat în prima repriză.

AC Milan e în cădere liberă în Serie A. Cu Lazio a luat gol după mai puţin de două minute de la Correa.

A fost cel mai rapid gol lal lui Lazio în Serie A în 16 ani. Capitolinii puteau intra chiar cu 2-0 la cabine, dar reuşita lui Lazzari a fost anulată de arbitrajul video.

Correa a făcut 2-0 imediat după pauză. Orsato a verificat reuşita cu ajutorul VAR ului, dar a validat golul.  Scorul final,  3-0 pentru Lazio, l-a stabilit golgheterul Immobile în ultimele minute. Milan  a pierdut 16 puncte în ultimele 11 meciuri şi poate rămâne în afara locurilor de Champions League după ce a fost lider  mare parte a sezonului.

De pasul greşit al diavolilor a profitat Napoli, care a învins-o cu 2-0 pe Torino şi a urcat pe locul al treilea. Bakayoko şi Osimhen au marcat la distanţă de două minute în startul meciului şi le-au adus victoria napoletanilor.


LIVE Lazio - AC Milan 3-0 (Correa 2, 51, Immobile 87)

Echipele de start:

  • Lazio: Reina - Marusic, Acerbi, Radu Ştefan - Lazzari, Savic, Lucas Leiva, Alberto, Lulic - Correa, Immobile
  • AC Milan: Donnarumma - Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez - Kessiee, Bennacer - Salelemaekers, Calhanoglu, Rebic - Mandzukic

Min 87. GOL LAZIO! Ciro Immobile marchează al treilea gol al formaţiei romane


Min 55. Ocazie Lazio! Acelaşi Correa trage, dar Donnarumma intervine excelent.


Min 50. GOL LAZIO! Correa marchează pentru formaţia gazdă. De această dată este 2-0 pentru romani, deşi reuşita a fost din nou analizată cu VAR.


Min 46. A început repriza a doua


Pauză: Lazio conduce cu scorul de 1-0


Min 43. GOL LAZIO, dar reuşita este anulată după intervenţia VAR. Lazzari finalizase un contraatac superb al formaţiei romane.


Min 40. Şut expediat de Theo Hernandez, dar mingea trece peste poarta lui Pepe Reina. Lazio continuă să conducă


Min 35. Şut plasat al lui Saelemaekers, dar Reina este atent şi reţine fără emoţii


Min 31. Ocazie Milan! Reina intervine excelent în faţa lui Calhanoglu. Spaniolul era exact pe traictoria şutului expediat de decarul oaspeţilor


Min 29. Atac finalizat de AC Milan. Mandzukic aşează pentru Rebic, care fentează frumos, dar şutul trece peste poartă.


Min 27. Şansă bună de contraatac pentru Lazio. Acţiunea promite, dar pasa spre Lazzarri este prea puternică, iar Donnarumma reţine


Min. 5 - Ocazie Lazio! Donnarumma blochează in-extremis un şut al lui Immobile!


Min. 2 - GOL LAZIO! Joaquin Correa înscrie şi deschide scorul în minutul 2, după ce a scăpat spre poartă şi l-a driblat pe Donnarumma.


Min. 1 - A început meciul.


Fără Zlatan Ibrahimovic (incert pentru acest joc), AC Milan merge la Roma, pentru meciul cu Lazio. Gruparea antrenată de Stefano Piolo ocupă locul 3, cu 66 de puncte, la două puncte de locul doi, ocupat temporar de Atalanta Bergamo.

Lazio este pe locul 6, cu 58 de puncte. Formaţia romană vine după înfrângerea cu Napoli şi caută o victorie care să o apropie de locurile patru în Serie A.

Ultimele două confruntări directe au fost câştigate de AC Milan, care s-a impus cu 3-2 în decembrie 2020 şi 3-0 în iulie, 2020. Ultima victorie a lazialilor într-o partidă cu AC Milan, pe Stadio Olimpico, datează din septembrie 2017, atunci când Lazio a câştigat clar, scor 4-1.

Afla mai multe despre: lazioac milan 

viewscnt
Articole similare