Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fabulosul Haaland loveşte din nou! Puştiul norvegian, dublă cu FC Koln. Noul star al lui Dortmund, primul jucător care înscrie 5 goluri în primele două meciuri în Bundesliga

VIDEO | Fabulosul Haaland loveşte din nou! Puştiul norvegian, dublă cu FC Koln. Noul star al lui Dortmund, primul jucător care înscrie 5 goluri în primele două meciuri în Bundesliga

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a învins, în primul meci al etapei cu numărul 21 din Bundesliga, 5-1, pe FC Koln, iar atacantul norvegian Erling Braut Haaland a făcut din nou spectacol, deşi nici de această dată nu a fost titular.

La al doilea meci cu Haaland pe teren, Borussia a marcat din nou cinci goluri. De această dată contra lui Koln, Intrat pe teren în minutul 65, norvegianul a marcat de două ori, după ce la debut a făcut-o în trei rânduri.
Borussia a rezolvat meciul încă din prima repriză. Deschiderea de scor a venit după mai puţin de un minut de la Guerreiro. Până la pauză a marcat şi Reus, după o pasă de 60 de metri a lui Hummels. Galben-negrii au scăpat de emoţii încă din startul părţii a doua. Jadon Sancho şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. La 3-0, Koln a reuşit şi ea golul de onoare. Mark Uth a înscris pentru ţapi, iar Borussia - Koln s-a terminat 5-1.
 

Jucătorii lui FC Koln nici măcar atinseseră mingea în meciul de la Dortmund şi scorul era deja 1-0 pentru gazde. Elevii lui Lucien Favre au schimbat nu mai puţin de 17 pase, înainte ca Raphael Guerreiro să deschidă scorul în secunda 52. Pasa decisivă a venit de la Jadon Sancho, la firul ierbii, din dreapta, iar fotbalistul portughez a reluat din prima şi l-a învins pe Horn.

Meciul dintre Borussia Dormtund şi FC Koln a început la 21:30, în direct la Telekom Sport 1.

VIDEO | Lecţie germană de fotbal. Borussia Dortmund, gol în secunda 52 cu FC Koln

Afla mai multe despre: dortmund 

viewscnt
Articole similare