Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Leo Grozavu a apelat la părerea jurnaliştilor: ”Sunteţi convinşi de faza asta? Liniile astea sunt tare strâmbe”

VIDEO | Leo Grozavu a apelat la părerea jurnaliştilor: ”Sunteţi convinşi de faza asta? Liniile astea sunt tare strâmbe”

Fotbal

Comentarii

Poli Iaşi a învins-o pe Rapid Bucureşti, scor 3-1 (0-0), sâmbătă seară, în Copou, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

Golurile moldovenilor au fost marcate de Bettaieb (min. 55), Alin Roman (min. 88) şi Harrison (min. 90+4), în timp ce giuleştenii au punctat prin Krasniqi (min. 52).

Leo Grozavu nu e convins că a fost ofsaid 

În urma acestui rezultat, Poli Iaşi a urcat pe locul 13, cu 30 de puncte, în timp ce Rapid Bucureşti a rămas pe locul 3, cu 48 de puncte.

Înaintea începerii conferinţei de presă, antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu, a apelat la părerea jurnaliştilor aflaţi în sală pentru a se lămuri dacă a fost anulat corect sau nu golul marcat de echipa sa în minutul 82.

Tehnicianul nu este foarte convins că jucătorul său, Harrison, nu se afla pe linie cu ultimul fundaş al Rapidului, Paul Iacob.

Vă uitaţi puţin, acuma, la televizor cu toţii? Sunteţi convinşi că a fost ofsaid la faza asta? Nu călcâiul. Dar uitaţi-vă la linie. Avem o linie de 16 metri şi una care nu este paralelă niciodată cu aceasta.

Atunci, cum putem să ne dăm seama? Aşa am păţit şi la Botoşani. Tot aşa. De data asta a ieşit bine, dar liniile astea sunt tare strâmbe. Nu ştiu de ce”, a declarat Leo Grozavu.

VIDEO: Leo Grozavu, înainte de conferinţă

VIDEO: Faza pe care o reclamă Leo Grozavu

Afla mai multe despre: leo grozavupoli iasi-rapid,  

viewscnt
Articole similare