Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lineker: "Gerrard, cine a câştigat Liga Campionilor în 2006?" Sevie G n-a ştiut răspunsul, dar s-a salvat cu o replică genială :)

VIDEO | Lineker: "Gerrard, cine a câştigat Liga Campionilor în 2006?" Sevie G n-a ştiut răspunsul, dar s-a salvat cu o replică genială :)
Comentarii

Moment inedit petrecut în direct, în studioul BT Sport, într-o discuţie purtată între moderatorul Gary Lineker şi alţi trei foşti fotbalişti de top, Rio Ferdinand, Frank Lampard şi Steven Gerrard.

Formaţiile din Anglia sunt pe val în Liga Campionilor, toate cele cinci reprezentante ale Premier League fiind pe punctul să-şi câştige grupele din care fac parte. O situaţie similară cu cea din sezonul 2005-2006, singurul din istorie în care toate reprezentantele Premier League au reuşit să-şi câştige grupele.

Lineker a dorit să discute despre acest aspect, însă cei trei invitaţi nu au părut foarte în temă, în ciuda faptului că toţi jucaseră în respectivul sezon (Rio Ferdinand cu Manchester United, Lampard cu Chelsea şi Gerrard cu Liverpool). Vezi mai jos dialogul amuzant.

Lineker: "S-a întâmplat o singură dată în istorie ca toate echipele noastre să-şi câştige grupele. Ştiţi când a fost (n.r. toţi ridică din umeri)? În 2006 şi toţi aţi jucat pentru cluburile voastre de atunci, Manchester United, Chelsea, Liverpool şi Arsenal, în acel an. Cine a câştigat Liga Campionilor? În 2006?"



Gerrard: "Nu-mi mai amintesc... Probabil eram încă beat din 2005".

În 2006, Barcelona a câştigat Liga Campionlor după o finală cu Arsenal. Atunci, tunarii au deschis scorul prin Sol Campbell, însă catalanii au revenit în repriza secundă prin Eto'o (76) şi Belletti (81).

Aluzia lui Gerrard este evident la finala din 2005, câştigată de Liverpool, după o revenire istorică în faţa lui AC Milan. Cormoranii au fost conduşi cu 3-0 la pauză, dar au egalat până la final şi ulterior s-au impus după executarea loviturilor de departajare.

 

Afla mai multe despre: gerradliverpoollinekerliga campionilor 

viewscnt
Articole similare