Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ludogoreţ - Başakşehir 1-2. Moţi şi Keşeru sunt nevoiţi să aştepte ultima etapă pentru calificarea în primăvara europeană

VIDEO Ludogoreţ - Başakşehir 1-2. Moţi şi Keşeru sunt nevoiţi să aştepte ultima etapă pentru calificarea în primăvara europeană

UEFA Europa League

Comentarii

Ludogoreţ a pierdut meciul cu Istanbul Başakşehir şi va tremura până în ultima etapă pentru calificarea în primăvara din Europa League.

Turcii s-au impus cu scorul de 2-1, graţie golurilor marcate de Visca şi Frei, şi încă mai speră la calificare. Au făcut 5 puncte şi au nevoie ca Ludogoreţ să piardă în ultimul meci, iar ei s-o învingă pe Braga.

Cu Moţi titular şi Keşeru intrat după pauză, Ludogoreţ putea să-şi asigure prezenţa în primăvara europeană cu un singur punct, dar greşelile din prima repriză i-au costat teribil pe bulgari.

Avancronică:

Ludogoreţ a strâns opt puncte după primele patru etape, dar nu este deocamdată sigură de calificare. Chiar şi Başakşehir, adversara sa, păstrează şanse de a merge în faza şaisprezecimilor, în condiţiile în care ocupă ultimul loc în grupă, cu două puncte. 

LIVE VIDEO Ludogoreţ - Başakşehir. Statistică

Partida directă din tur s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Au urmat apoi două victorii consecutive pentru bulgari: 2-1 cu Hoffenheim pe teren propriu, respectiv 2-0 cu Braga, în deplasare. De cealaltă parte, turcii au pierdut cu 1-2 şi 1-3 jocurile disputate împotriva aceloraşi echipe. Runda anterioară, Ludogoreţ şi Başakşehir au obţinut rezultate identice pe teren propriu: 1-1 cu Braga, respectiv Hoffenheim. 

În 22 de meciuri disputate pentru Ludogoreţ în actuala stagiune, Keşeru are 10 goluri şi 6 assist-uri, însă niciuna dintre aceste reuşite nu a venit în Europa League. 

LIVE VIDEO Ludogoreţ - Başakşehir. Pariuri

La casele de pariuri, Ludogoreţ este favorită cu o cotă de 1.75 la victorie. În comparaţie, Başakşehir are cota 4.70, în vreme ce o eventuală remiză este creditată cu 3.80. Bookmakerii nu ştiu la ce să se aştepte în privinţa numărului de goluri.

Cota pentru maximum două reuşite este de 1.85, în timp ce varianta cu minimum trei goluri este creditată cu 1.90. Varianta ambele marchează este creditată cu 1.83

Afla mai multe despre: telekom sporteuropa leagueludogoretbasaksehir 

viewscnt
Articole similare