Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Lui Bogdan Vătăjelu i-au dat lacrimile la flash-interviu! Ce spune despre situaţia din Ucraina: ”Evit să mă mai uit. De când am copii, mi-e greu”

VIDEO Lui Bogdan Vătăjelu i-au dat lacrimile la flash-interviu! Ce spune despre situaţia din Ucraina: ”Evit să mă mai uit. De când am copii, mi-e greu”
Comentarii

CS Universitatea Craiova a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), pe CS Mioveni, în etapa a XXIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Jucătorii olteni au jucat cu numele celor mai importante oraşe ucrainene imprimate pe spatele tricourilor lor. Toate tricourile oficiale de joc vor fi ulterior oferite Peluzei Nord Craiova pentru a fi scoase la licitaţie pe pagina oficială de Facebook a galeriei. Toată suma adunată va fi apoi donată ONG-urilor din Ucraina.

La finalul partidei, Bogdan Vătăjelu s-a arătat extrem de afectat de ceea ce se întâmplă în Ucraina. 

”Suntem foarte fericiţi. Am legat cinci victorii şi sper să continuăm această serie până la finalul play-off-ului. Sincer, în prima repriză au fost mai greu de desfăcut. Am marcat primul gol şi dup-aceea rapid şi pe al doilea. Au început să lase spaţii mai mari şi mai puteam să mai marcăm două goluri.

Sincer să vă spun, eu am dat în minge, dar un arbitru se poate gândi să dea sau nu. Am vorbit şi cu Buziuc după acea faza. Din punctul meu de vedere, nu vreau să...aş zice că nu a fost penalty pentru că am lovit şi mingea. Poate un alt arbitru ar fi dat penalty. Cred că s-a arbitrat destul de corect.

Sigur că asta este faţă. Altfel nu am fi ajuns la această serie. Dacă ne uităm şi în trecut, cred că am avut şi ghinion. Am colegi de valoare, suntem o formaţie cu pretenţii. Dacă stăm să ne gândim la ce am puncte am fi putut câştiga, eram mult mai sus şi altfel se vorbea de noi. Aşa ne place nouă, să ne trezim când suntem puţin jos. Asta nu e ok.

Trebuie să continuăm seria asta şi de la anul să începem să fim altfel, pentru că asta e faţa Craiovei. Şi ne putem bate cu orice echipă din România. Ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie, cu victorii, şi pe cine vom încurca, vom vedea. La campionat, matematic mai sunt şanse, dar este puţin mai greu. Noi ne dorim să câştigăm meciuri, pentru noi, pentru club, şi să prindem loc de Europa.

Sincer, eu evit să mă mai uit pe reţelele de socializare. De când am familie, copii, mi-e puţin mai greu să mă uit. Încerc să nu plâng. Dar mi-e greu, pentru că mă uit cum fug alţii din ţara lor”, a declarat Bogdan Vătăjelu, după partida cu CS Mioveni.

Afla mai multe despre: bogdan vatajeluucrainauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare