Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Lui Ionuţ Popa i-au dat lacrimile după coşmarul cu FCSB: "Mi-e ruşine de mine". L-a certat pe Straton

VIDEO | Lui Ionuţ Popa i-au dat lacrimile după coşmarul cu FCSB: "Mi-e ruşine de mine". L-a certat pe Straton

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Popa a apărut extrem de dezamăgit după înfrângerea cu FCSB, scor 0-7. Antrenorul lui Poli Timişoara i-a dat replica şi portarului Straton.

"Nu am mai primit niciodată 7 goluri. Mă doare foarte tare. Meciurile nu se tratează aşa, lasă că joacă portarul. Sper să nu se spună iar că portarul e de vină.

Nu-mi reproşez niciun gol. Azi am fost depăşiţi total. La penalty am crezut că va da scăriţă şi am rămas pe picioare", a spus Cătălin Straton la Telekom Sport.

"N-am ce să reproşez nimănui nimic. Am încercat să fac tot posibilul cu ce jucători am avut la dispoziţie. Am jucat cu toţi care n-au prea jucat până acum şi m-au dezamăgit. Cred că ei ar trebui să tragă concluziile.

Nu mai vreau să vorbesc despre bani. Am discutat cu primarul şi i-a asigurat pe jucători că problemele se vor rezolva. Nu ştiu de ce au un randament atât de slab. Poate că nu suntem în formă.

Straton nu are voie să spună că nu-şi reproşează nimic. Când iei 7 goluri şi portarul e de vină. Nu dau vina pe el, vorbesc în general...Nu are voie să vorbească astfel. Sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor.

Mi-e ruşine de fotbal, de mine...Cer scuze suporterilor. Îmi este greu să iau o decizie acum... va fi o noapte albă", a declarat Ionuţ Popa la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionuţ popapoli timişoarafcsbcătălin straton 

viewscnt
Articole similare