Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Luna faptelor bune" pentru vedetele de la CSM Bucureşti! Cum te poţi alătura campaniei

VIDEO | "Luna faptelor bune" pentru vedetele de la CSM Bucureşti! Cum te poţi alătura campaniei

Handbal

Comentarii

"Luna Faptelor Bune" este campania inedită iniţiată de clubul din capitală pentru a veni în sprijinul copiiilor cu probleme sociale.

La precedenta etapă din Liga Naţională, handbaliştii şi jucătoarele de la CSM Bucureşti au intrat pe teren ţinând în mână jucării şi cărţi pentru micuţii din familii defavorizate.

Vicecampioni naţionali, fioroşii "tigri" s-au aliniat astfel la centrul terenului cu jucării de pluş la subraţ spre deliciul suporterilor. Ionuţ Ramba (1,98 metri), interul de la CSM Bucureşti şi al echipei naţionale, speră ca prin gestul lor să sensibilizeze opinia publică şi lumea să vină în sprijinul copiiilor defavorizaţi.



O jucărie sau o carte, în loc de preţul biletelor
Şi fanii au fost invitaţi să se alăture campaniei umanitare. În loc să achite preţul biletelor, suporterii au intrat la meciurile băieţilor şi fetelor pe baza donaţiilor în jucării şi cărţi.
Extrema Nicuşor Negru (golgheterul Campionatului Mondial de tineret din 2015) i-a invitat pe fani să se alăture campaniei "Luna Faptelor Bune".

Campania va continua şi la ultimele două meciuri pe teren propriu ale "tigrilor" din acest an în Liga Zimbrilor, cu Dunărea Călăraşi şi  Vaslui. Toate jucăriile şi cărţile pentru copii strânse vor fi donate în preajma sărbătorilor.

Afla mai multe despre: csm bucuresticampanie 

viewscnt
Articole similare