Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mai amuzante decât faza în sine! :) Explicaţiile portarului lui Mainz pentru pasa fantomă

VIDEO | Mai amuzante decât faza în sine! :) Explicaţiile portarului lui Mainz pentru pasa fantomă

Campionate

Comentarii

Robin Zentner a oferit una dintre cele mai amuzante faze din acest sezon. Portarul lui Mainz n-a fost atent unde este mingea şi a dat o pasă imaginară, imagini care au devenit virale. Explicaţiile lui Zentner pentru acea fază sunt şi el comice.

Robin Zentner, coleg cu Alex Maxim la Mainz, şi-a trăit sâmbătă momentul de celebritate. Nu pentru vreo intervenţie ieşită din comun, ci pentru o fază extrem de amuzantă. Portarul de 25 de ani a primit o pasă, a oprit în primă fază mingea, însă aceasta a continuat să se deplaseze. Zentner n-a fost atent, a crezut că mingea i-a rămas la picior, dar a fost surprins când a încercat să o paseze.

Amuzante sunt şi explicaţiile lui Zentner. Goalkeeper-ul lui Mainz spune că a avut tot timpul impresia că mingea este la piciorul său, deoarece vedea ceva alb în colţul ochiului. În realitate, punctul alb era de fapt marcajul de la 11 metri:

”Mingea a trecut în spatele meu deoarece avea efect. Cu colţul ochiului am văzut ceva alb şi m-am gândit că este mingea. Dar era punctul de la 11 metri şi mingea era în altă parte. Am încercat să pasez în centru, dar n-am căutat să văd mingea şi mi-am dat seama că nu era acolo (n.r. unde credea că el că este)”, a declarat Robin Zentner, potrivit ESPN.

Monchengladbach    - Mainz s-a terminat 1-1, într-un meci în care Alex Maxim a fost titular, dar a fost înlocuit în minutul 79.

 

Afla mai multe despre: alex maximmainzrobin zentnerbundesliga 

viewscnt
Articole similare